Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

LP egalere huid SkinnyLove

Hoe maakt SkinnyLove jouw huid egaler?

Je wil er graag 10 jaar jonger uitzien. Jouw omgeving zal waarschijnlijk talloze dure cosmeticaproducten voorstellen. Die zijn allemaal overbodig. Dermatologen zijn het erover eens dat 100% natuurlijke producten ook werken! SkinnyLove is zo'n product! Het is geen wondermiddeltje, maar iets waar je wel zeker verschil van gaat merken. Hoe kan SkinnyLove jou helpen? Onze prebiotische ingrediënten helpen jouw huid sterker en egaler te maken. Zowel op het gezicht als op het lichaam: geen cellulitis meer! Kurkuma, peper en matcha groene thee maken jouw huid weer gezond. Je zal merken dat je er frisser en jonger uitziet als je SkinnyLove gebruikt. Rozemarijn helpt om je je lichaam inwendig te zuiveren van slechte stoffen, wat zorgt voor een betere gezondheid! Door de talrijke antioxidanten krijg je een sterkere weerstand en word je minder snel ziek. Daarnaast val je ook af: brandnetel werkt vochtafdrijvend. Je smaakprofiel verandert en je zo minder zin zal krijgen in zoete snacks. Alleen maar voordelen om SkinnyLove uit te testen dus! SkinnyLove: da's puur gezond genieten!

SkinnyLove (2x 230g)

€92

SkinnyLove (2x 500g)

€197

SkinnyLove kuur & SkinnyLove grote kuur

OPGELET: beperkte voorraad

Snel en GRATIS geleverd
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
100% NATUURLIJK
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT

SkinnyLove (2x 230g)

extra grote pot!

€92,00

SkinnyLove (2x 500g)

€197

Wij beloven jou:

Skinnylovers merken snel dat hun huid gladder en strakker aanvoelt. De meeste gebruikers voelen zich reeds na 48 uur veel energieker! Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen!
Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

SkinnyLove - gebruiksaanwijzing

Ideaal is om het gebruik van SkinnyLove over verschillende weken op te bouwen. Drink de groene kuur 's ochtends en de oranje kuur 's namiddags.
  • Ochtendkuur: drink vanaf het ontbijt tot aan de lunch.
  • Namiddagkuur: drink na de lunch tot voor het slapengaan.
Los zowel 1 tot 4 grote koffielepels van de ochtendkuur (groen) als 1 tot 4 grote koffielepels van de namiddagkuur (oranje) op in 750ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

Mogelijkheden:

Ervaringen van anderen

Ga naar een van de Xperience Stores of bestel onmiddellijk in de online shop!

*gember bevordert de vitaliteit, kurkuma en peper bevorderen de huidgezondheid en houden uw uiterlijk fris en jeugdig. Peper is een antioxidant en beschermt de huid tegen vrije radicalen, kaneel heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel

© SkinnyLove - Privacyverklaring