Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

LP minder zoet SkinnyLove

Waarom krijg je minder zin in zoet?

Kan je 's avonds ook moeilijk van die zak chips, nootjes of cola afblijven? Dat komt waarschijnlijk omdat je verslaafd bent aan de dopamine die je van suikers krijgt. Je krijgt hier bovendien ook enorm veel ongezonde vetten door binnen. Suikers en ongezonde vetten staan een gezond leven in de weg. SkinnyLove biedt de oplossing! Verander de ongezonde cola door een flesje water, liefst met een beetje SkinnyLove. Als je SkinnyLove gebruikt zal je merken dat je smaakprofiel volledig verandert. Daar zorgen de gmber en vijgcactus zorgen voor. Je zal in het algemeen minder honger hebben & eerder geneigd zijn om naar gezondere voeding te grijpen. Die ongezonde gewoontes zullen dus snel verleden tijd zijn. Na een tijdje heb je dus helemaal geen zin meer in ongezonde snacks. Dan voel je de kracht van onze ingrediënten en smelten je overtollige kilo's weg. Je kan dan bijvoorbeeld Pains de Fleurs als vieruurtje nemen of een paar SkinnyLove bars om de honger tegen te gaan. Probeer 't nu en verander je leven in een handomdraai! Puur gezond genieten dus!

Wij beloven jou:

Kurkuma werkt zowel pijnstillend als ontstekingsremmend, daarom zal je snel merken dat je minder nood hebt aan pijnstillers. Gebruikers van SkinnyLove voelen zich na 48u al energieker en vitaler! Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen! Je voeding aanpassen leidt tot een gezonder leven. SkinnyLove past je smaakpatroon aan en vermindert je drang naar zoet*. Je zal merken dat als je Skinny proof eet, je je snel beter zal gaan voelen.

SkinnyLove (2x 230g)

€92

SkinnyLove kuur & SkinnyLove grote kuur

OPGELET: beperkte voorraad

Snel en GRATIS geleverd
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
100% NATUURLIJK
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT

SkinnyLove (2x 500g)

€197

SkinnyLove (2x 230g)

€92

SkinnyLove (2x 500g)

€197

SkinnyLove kuur & SkinnyLove grote kuur

OPGELET: beperkte voorraad

*wegens beperkte voorraad voorlopig niet afzonderlijk beschikbaar

Snelle en GRATIS levering
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
100% NATUURLIJK
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT
Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

SkinnyLove - gebruiksaanwijzing

Ideaal is om het gebruik van SkinnyLove over verschillende weken op te bouwen. Drink de groene kuur 's ochtends en de oranje kuur 's namiddags.
  • Ochtendkuur: drink vanaf het ontbijt tot aan de lunch.
  • Namiddagkuur: drink na de lunch tot voor het slapengaan.
Los zowel 1 tot 4 grote koffielepels van de ochtendkuur (groen) als 1 tot 4 grote koffielepels van de namiddagkuur (oranje) op in 750ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

Mogelijkheden:

CITRUS

SkinnyLove smaakt fris en fruitig. Dat komt omdat beide mixen barsten van natuurlijke fruitvezels van pompelmoes, citroen en mandarijn. Samen stillen deze citrusvruchten je honger en breken ze de schadelijke afvalstoffen in je lichaam af. Daarnaast zitten ze allemaal vol vitamine C, dat een bouwsteen is voor collageen en dus rimpels bestrijdt.

CACTUSVIJG

De cactusvijg is een speciaal beestje (of eerder: plantje). Tussen al die doornen groeit zo nu en dan een vrucht in verschillende tinten geel en rood, die ervoor zorgt dat vetten uit je voedsel het moeilijker krijgen om te verbinden met je bloed of je vetweefsel. In de plaats daarvan verlaten ze gewoon weer je lichaam zonder een kans te krijgen om te blijven hangen. Bye bye, kilo’s!

GROENE KOFFIE

Een juiste dosis cafeïne houdt je lekker scherp en is goed nieuws voor mensen met insulineproblemen. Daarnaast houdt het groene koffie-extract je bloeddruk stabiel en verhoogt het je vetverbranding. Ideaal om op gewicht te blijven, dus.

MATCHA

Wist je dat matcha een instant feel-good effect heeft? De vermalen groene thee is goed voor je denkproces, je gemoed en je slaap. Dat is dankzij de L-theanine die erin zit en je dopamine en serotonine een boost geeft — de twee hormonen die maken dat je je gelukkig voelt. Bovendien stilt matcha je honger en ondersteunt matcha je bij het vermageren.

KURKUMA

In het Oosten weten ze het al lang: curcumine is goed voor alles van artritis tot geelzucht. Het wordt ook ingezet in de strijd tegen obesitas en diabetes type 2, omdat het makkelijk vet absorbeert. Curcumine voorkomt zelfs de vorming van vetweefsel, met blijvend effect.

BRANDNETEL

Boordevol vitaminen en mineralen, deze stekelige stengel. Die hoge concentratie aan nutriënten maakt de brandnetel de gedroomde plant om je winterdipje te bestrijden: het verhoogt je immuniteit, is goed voor je huid, haar en beenderen. Zelfs je spijsvertering kikkert ervan op.

GEMBER

Goed voor je cholesterol én een betrouwbare partner als je wat kilo’s kwijt wil. Gember werkt synergetisch; dat wil zeggen dat het de effecten van sport versterkt. Gedroogde gember bevat bovendien gingerol, een antioxidant dat ook actief tegen bacteriën optreedt.

Ervaringen van anderen

Ga naar een van de Xperience Stores of bestel onmiddellijk in de online shop!

*gember bevordert de vitaliteit, kurkuma en peper bevorderen de huidgezondheid en houden uw uiterlijk fris en jeugdig. Peper is een antioxidant en beschermt de huid tegen vrije radicalen, kaneel heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel

© SkinnyLove - Privacyverklaring