Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

LP vermoeidheid SkinnyLove

Hoe helpt SkinnyLove bij energietekort?

Vaak moe zijn kan een serieuze impact hebben op je dagelijks leven. Je kan je minder goed concentreren of je bent niet altijd even vrolijk. Daar hebben wij de geknipte oplossing(en) voor. De prebiotische ingrediënten in SkinnyLove helpen tegen vermoeidheid en energietekorten. Zo zit het vol gember, brandnetel en matcha groene koffie! Gember zal je een opmerkelijke energieboost geven & de groene koffie maakt je alerter. Daarnaast helpt de vochtafdrijvende brandnetel om overtollige kilo's kwijt te geraken en 's avonds minder cravings ervaren. Je kan zelfs proberen om jouw koffie of energiedrank te vervangen door SkinnyLove. Minder ongezonde cafeïne dus, maar door de matcha groene koffie zal je er snel genoeg aan wennen! Sleepdust zorgt dan weer voor een goeie nachtrust. Je valt dommelt snel in en slaapt ook heel de nacht door. Alleen maar voordelen om SkinnyLove & Sleepdust uit te testen dus! Waar wacht je nog op? SkinnyLove: da's puur gezond genieten!

Wij beloven jou:

Met SkinnyLove zal je merken dat je je alerter en waakzamer voelt! Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen! Neem SleepDust een half uurtje voor het slapengaan in om vast en diep te slapen! Vergeet de moeilijkheden om in slaap te vallen. Onze klanten worden opgewekt en fris wakker!

SkinnyLove (2x 230g)

€92

SkinnyLove (2x 500g)

€197

Sleepdust (1x 45g)

€17

De perfecte combinatie!

OPGELET: beperkte voorraad

Snel en GRATIS geleverd
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
100% NATUURLIJK
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT

SkinnyLove (2x 230g)

€92

SkinnyLove (2x 500g)

€197

SkinnyLove kuur & SkinnyLove grote kuur

OPGELET: beperkte voorraad

Snelle en GRATIS levering
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
100% NATUURLIJK
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT
Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

SkinnyLove - gebruiksaanwijzing

Ideaal is om het gebruik van SkinnyLove over verschillende weken op te bouwen. Drink de groene kuur 's ochtends en de oranje kuur 's namiddags.
  • Ochtendkuur: drink vanaf het ontbijt tot aan de lunch.
  • Namiddagkuur: drink na de lunch tot voor het slapengaan.
Los zowel 1 tot 4 grote koffielepels van de ochtendkuur (groen) als 1 tot 4 grote koffielepels van de namiddagkuur (oranje) op in 750ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

Mogelijkheden:

CITRUS

SkinnyLove smaakt fris en fruitig. Dat komt omdat beide mixen barsten van natuurlijke fruitvezels van pompelmoes, citroen en mandarijn. Samen stillen deze citrusvruchten je honger en breken ze de schadelijke afvalstoffen in je lichaam af. Daarnaast zitten ze allemaal vol vitamine C, dat een bouwsteen is voor collageen en dus rimpels bestrijdt.

CACTUSVIJG

De cactusvijg is een speciaal beestje (of eerder: plantje). Tussen al die doornen groeit zo nu en dan een vrucht in verschillende tinten geel en rood, die ervoor zorgt dat vetten uit je voedsel het moeilijker krijgen om te verbinden met je bloed of je vetweefsel. In de plaats daarvan verlaten ze gewoon weer je lichaam zonder een kans te krijgen om te blijven hangen. Bye bye, kilo’s!

GROENE KOFFIE

Een juiste dosis cafeïne houdt je lekker scherp en is goed nieuws voor mensen met insulineproblemen. Daarnaast houdt het groene koffie-extract je bloeddruk stabiel en verhoogt het je vetverbranding. Ideaal om op gewicht te blijven, dus.

MATCHA

Wist je dat matcha een instant feel-good effect heeft? De vermalen groene thee is goed voor je denkproces, je gemoed en je slaap. Dat is dankzij de L-theanine die erin zit en je dopamine en serotonine een boost geeft — de twee hormonen die maken dat je je gelukkig voelt. Bovendien stilt matcha je honger en ondersteunt matcha je bij het vermageren.

KURKUMA

In het Oosten weten ze het al lang: curcumine is goed voor alles van artritis tot geelzucht. Het wordt ook ingezet in de strijd tegen obesitas en diabetes type 2, omdat het makkelijk vet absorbeert. Curcumine voorkomt zelfs de vorming van vetweefsel, met blijvend effect.

BRANDNETEL

Boordevol vitaminen en mineralen, deze stekelige stengel. Die hoge concentratie aan nutriënten maakt de brandnetel de gedroomde plant om je winterdipje te bestrijden: het verhoogt je immuniteit, is goed voor je huid, haar en beenderen. Zelfs je spijsvertering kikkert ervan op.

GEMBER

Goed voor je cholesterol én een betrouwbare partner als je wat kilo’s kwijt wil. Gember werkt synergetisch; dat wil zeggen dat het de effecten van sport versterkt. Gedroogde gember bevat bovendien gingerol, een antioxidant dat ook actief tegen bacteriën optreedt.

Ervaringen van anderen

Ga naar een van de Xperience Stores of bestel onmiddellijk in de online shop!

*gember bevordert de vitaliteit, kurkuma en peper bevorderen de huidgezondheid en houden uw uiterlijk fris en jeugdig. Peper is een antioxidant en beschermt de huid tegen vrije radicalen, kaneel heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel

© SkinnyLove - Privacyverklaring