Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

2020 - lp menopauze

En als bonus kom je ook nog eens kilo's bij tijdens de menopauze. Niet eerlijk, vinden wij van SkinnyLove. Gelukkig is er een manier om die extra kilo's kwijt te spelen! SkinnyLove bevat namelijk een dubbele vetverbrander*. Hierdoor stimuleert SkinnyLove je vetmetabolisme en maakt het afslanken gemakkelijker. Oók in de menopauze.

FAVV ERKEND
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT

SkinnyLove natuurlijke vermageringskuur met 100% tevredenheidsgarantie

Snelle levering
Bestel voor 22 uur en begin morgen aan je natuurlijke vermageringskuur*
wat is SkinnyLove? gebruiksaanwijzing ingrediënten testimonials Vragen? Bel ons op 03 289 52 38 tussen 9:00 en 19:00uur Of klik hier om met ons te chatten.

XPERIENCE SHOP ANTWERPEN

Lombardenvest 78 2000 Antwerpen 03 289 52 38

XPERIENCE SHOP KONTICH

7/7 open

Duffelsesteenweg 146 2550 Kontich 03 289 52 38

 

Snelle levering
Bestel voor 22 uur en begin morgen aan je natuurlijke vermageringskuur*
Vragen? Bel ons op 03 289 52 38 tussen 9:00 en 18:00uur klik hier om je vraag te stellen tussen 8u en 22u

Accepteer die extra kilo's en kwalen niet!

Dat je veel ongemak ervaart tijdens de menopauze, hoeven wij je niet te vertellen. Naast de welbekende opvliegers, ben je vermoeider, is je huid doffer en plakken er plots extra kilo's aan je lijf. Wat wij van SkinnyLove je wél kunnen vertellen is dat je deze kwalen en kilo's niet allemaal hoeft te accepteren!

SkinnyLove maakt namelijk komaf met een aantal van de kwalen die de menopauze met zich meebrengt en ondersteunt het afslanken op een natuurlijke manier. Zeg maar hallo tegen je terug fit voelen en een slankere jij met een stralende huid!

Door SkinnyLove te drinken, leer je jouw lichaam de kracht van de natuur kennen. Die kracht zorgt ervoor dat je lichaam zich herprogrammeert. Hierdoor schiet je vetverbranding in actie, heb je minder zoete cravings en geraakt je energieniveau opnieuw in balans.

Drink elke dag SkinnyLove en laat de kracht van de ingrediënten hun werk doen.
  • Groene koffie maakt je alerter en gember geeft je meer energie. Je zult je vitaler en energieker gaan voelen.
  • Brandnetel, matcha groene thee, kurkuma en peper geven je huid een oppepper.
  • Opuntia ficusiniduca en kurkuma hebben een gunstig effect op het vetmetabolisme.
Bestel vandaag nog de SkinnyLove vermageringskuur: je leven begint nu!

How to SkinnyLove?

SkinnyLove is puur poeder, dat uitsluitend uit de allerkrachtigste, natuurlijke ingrediënten bestaat. Je lost de ochtend- en namiddagkuur telkens op in 750ml en mengt het tot het één mooi, drinkbaar geheel is. Je kiest volledig zelf hoe sterk je de smaak ervan maakt, op basis van het aantal schepjes. Dat gaat van minimum 1 schepje tot maximum 4 schepjes. Het enige wat jij moet doen? SkinnyLove drinken. De rest? Dat komt vanzelf. Laat SkinnyLove zijn werk doen! Je zal zelf snel resultaat zien.

Ingrediënten

Ochtendkuur Acacia gom (Acacia senegal), fruitvezels , Matcha groene thee (Camellia sinensis), gember (Zingiber officinale), groene koffie (Coffea arabica L.), kruidenmix Namiddagkuur Acacia gom (Acacia senegal), fruitvezels , kurkuma (Curcumu longa), gember (Zingiber officinale), chinese kaneel (Cinnamomum cassia), zwarte peper (Piper nigrum), komijn (Cuminum cymimum)

SkinnyLove drinken, helpt je lichaam opnieuw naar een gezonde balans en ondersteunt het afslanken. Zo staat er op afslanken écht geen leeftijd. Waar wacht je nog op?

*Ingrediënten als gember, kaneel en vijgcactus ondersteunen je gewichtsverlies. Opuntia ficusindica en kurkuma ondersteunen de afbraak van lichaamsvetten. Het hoog gehalte aan vezels vermindert je hongergevoel, omdat dit je langer verzadigd laat voelen. De rozemarijn in SkinnyLove heeft een detox effect. Vijgcactus, gember en matcha groene thee hebben een gunstige invloed op uw bloedsuikerspiegel.

© SkinnyLove - Privacyverklaring