Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Ons verhaal

Alain Indria, de creator en producent van SkinnyLove:

“Ik ben jarenlang professioneel surfer geweest en -zoals alle topsporters- at ik daardoor veel. Ik was immers 24/7 op het water te vinden. Geen ongezonde rommel: ik heb mijn hele leven biologisch en gezond gegeten, mede dankzij mijn mama Odette. Zij opende in 1972 de natuur- en dieetwinkel ‘Lombardia’ in Antwerpen, waar ik mijn liefde voor en kennis van gezonde en biologische voeding vandaan heb.Toen ik door verschillende blessures gedwongen moest stoppen met topsport en weinig tot niet kon bewegen, bleef ik mijn voedingsgewoonten voortdoen, waardoor de kilo’s er langzaamaan bijkwamen.
'Elke keer wanneer ik op de weegschaal ging staan, schrok ik'
"Op een gegeven moment was ik een obese persoon geworden. Toen ik bijna vijftig was en mijn kousen aan wilde doen, was ik al buiten adem. Een trap op gaan was zeer vermoeiend en ik zat vaak in de avond uitgeput in de zetel in plaats van dat ik met mijn kinderen speelde. Ik had twee longontstekingen gehad en besefte dat ik een risicopatiënt geworden was. Mijn papa kreeg zijn eerste hartaanval toen ik 8 jaar oud was en dat wilde ik mijn kinderen en vrouw niet aandoen. Elke keer wanneer ik op de weegschaal ging staan schrok ik, want er kwam steeds meer bij. Na een vakantie in Spanje, waarbij ik voor mijn gevoel goed op mijn eten had gelet, woog ik 99,8 kilo.. Toen dacht ik: “Dit kan niet meer”. Maar op karakter kon ik niet minder en anders beginnen te eten. Ik at mijn hele leven al gezond en biologisch, dus ik moest uit zien te vinden wat voor mij wel zou werken.
'Mijn vrouw Alida overtuigde mij om dit niet voor mezelf te houden'
Ik dook in mijn kruidenlaboratorium met meer dan 200 kruidensoorten en ging aan het experimenteren om iets te maken dat zo gezond en efficiënt mogelijk is, iets dat mijn zin in zoet in toom zou houden, mijn permanente hongergevoel te laten verdwijnen en ook mijn buikvet doen smelten. Het werkte: ik verloor zeer snel én blijvend gewicht. Mijn vrouw Alida overtuigde mij om dit niet voor mezelf te houden en we besloten SkinnyLove op de markt te brengen. Ondertussen is SkinnyLove een officieel genotificeerd voedingssupplement. Een eerlijk, natuurlijk en gezond afslankmiddel (1), waarbij je kunt blijven genieten van de lekkere dingen in het leven."

Schudden en drinken uit liefde voor mijn familie

"Je kunt wel zeggen dat ik SkinnyLove heb ontwikkeld uit liefde voor mijn kinderen, vrouw én mijn mama. Mijn diepste wens is om lang en gezond van mijn familie te kunnen genieten. Wie wil dat nu niet? 

Hoe ik dat heb gedaan? Het enige dat ik toen heb gedaan is beginnen met schudden en drinken en mijn brood zes op de zeven dagen laten staan. Zonder sporten of extra beweging, want dat kon ik niet meer door mijn vele blessures.

Nu vind ik het terug plezant om te bewegen en geniet ik van het leven. Met SkinnyLove ben ik al 6 jaar slank en gezond en voel ik mij zoveel beter! Ik ben in top shape!

Minder gewicht en minder vet zal je leven veranderen. Dat weet ik 100% zeker, want ik heb het zelf allemaal doorgemaakt!”

Ons SkinnyLove team is er om jou te helpen afslanken

Alain is nog steeds hét creatieve brein van Skinnylove. Alida versterkt als CEO het team met haar wetenschappelijke kennis in de biomedische wetenschappen en biotechnologie en het SkinnyLove team beschikt over de nodige expertise om ook jou te begeleiden naar een gezond en slank gewicht.

Ondertussen is het gamma uitgebreid met een resem aan door Alain ontwikkelde producten, die het voor jou gemakkelijk maken om een gezond en slank leven te leiden. Zonder dieet, zonder hongergevoel en zonder cravings.

SkinnyLove begeleidt ook jou naar een gezond gewicht

Wij van SkinnyLove weten dat een leven lang jezelf een ijzeren discipline opleggen (nagenoeg) onbegonnen werk is. Want niemand heeft zin in het volgen van een streng dieet, toch?

SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur en de juiste ingrediënten, zodat jij je goed in je vel gaat voelen en leidt je op een makkelijke manier naar een gezonde levensstijl. Zonder dat je ooit het gevoel hebt dat je jezelf van alles ontzegt en zonder moeilijke diëten of het vermaledijde jojo-effect.  

Ieder persoon is uniek. Elk lichaam reageert anders. Daarom investeert Alain met het SkinnyLove team enorm veel aandacht in het luisteren naar jou als klant en bieden wij gratis professionele en positieve coaching en opvolging aan. Zo bouwen we aan een groeiende community van SkinnyLovers die elkaar ondersteunt in de moeilijkste uitdaging; het overwinnen van overgewicht.

De Xperience Stores

Vandaag de dag kan iedereen terecht in de SkinnyLove Xperience stores, waar Alain en zijn team mensen ondersteunen in hun strijd tegen overgewicht en al hun kennis over de kracht van natuurlijke ingrediënten met jou delen.

In de stores in Kontich, Antwerpen en Hasselt vind je al onze producten, maar ook een uitgebreide selectie aan SkinnyLove proof producten die één voor één door Alain zijn geselecteerd. Je kunt er steeds terecht voor:

  • Bodyscan: via een bodyscan brengen we elke millimeter van jouw lichaam in kaart. Zo berekenen we jouw metabolische leeftijd, zodat je exact te weet wat je lichaam nodig heeft.
  • Professioneel advies: onze specialisten nemen uitgebreid de tijd om je advies op maat te geven: hoe werkt jouw lichaam, waar sta je nu en waar wil je heen? Op al die vragen krijg je professionele antwoorden.

 Je bent bij ons steeds welkom voor al je vragen.