Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Singles Day 2023

WIN 1 jaar GRATIS Beauty Booster deze Singles' Day!

WIN: profiteer nu van mega kortingen op al onze producten. Zo kan jij vanbinnen én vanbuiten stralen. Maak bovendien kans op maar liefst 1 jaar GRATIS Beauty Boosters!

Bekijk hieronder hoe je kan winnen en wat de prijs inhoudt.

Naar de shop »

Hoe kan ik winnen?

Per aankoopschijf van €50 in de SkinnyLove shop (zowel online als in onze Xperience Store in Kontich krijg je een kans (lotnummer) om 1 jaar GRATIS Beauty Boosters te winnen.

Dit wil zeggen, koop je voor:

  • min. €50, dan krijg je 1 lotnummer
  • min. €100, dan krijg je 2 lotnummers
  • min. €150, dan krijg je 3 lotnummers
  • enz.

Profiteer nu van onze superdeals en vergroot je kansen om heel het jaar te stralen*!

Je krijgt per bestelling je lotnummers (de bedragen van verschillende bestellingen worden met andere woorden niet gecumuleerd).

Als je dus een bestelling plaatst van €99 en later een andere bestelling van €103.95, krijg je in het totaal 3 lotnummers.

Je kan lotnummers verzamelen t.e.m. maandag 13-11-2023 middernacht. Op vrijdag 17-11-2023 om 20:00 uur wordt er uit alle lotnummers een gelukkige winnaar getrokken tijdens een Facebook-live uitzending. Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail naar info@skinnylove.be . De winnaar heeft 24 uur de kans om SkinnyLove via e-mail te contacteren en aanspraak te maken op de prijs.

Opgelet: indien je als winnaar niet vòòr zaterdag 18-11-2023 20:00 uur contact hebt gehad met SkinnyLove, vervalt je recht op de prijs.

Winkel of online shop?

Koop je in onze Xperience Store (Kontich), dan krijg je per bestelling de lotnummers waar je recht op hebt mee naar huis.

Koop je in de online shop, dan wordt je bestelnummer aan elk lotnummer waar je recht op hebt, gekoppeld. Het winnende lotnummer wordt dan op Facebook gecommuniceerd. Op die manier heb je een extra controle om te zien of jij de happy winnaar bent.

» naar de online shop

Wat kan ik winnen?

Een heel jaar GRATIS Beauty Boosters! Elke 3 maanden krijg je maar liefst 6 potten van onze Beauty Booster met collageen en hyaluron toegestuurd.

Profiteer nu van onze superdeals en vergroot je kansen om er een heel jaar stralend uit te zien.


Begin nu je lotnummers te sparen en ga naar de Xperience Store of bestel onmiddellijk in de online shop!

Naar de shop »