Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Snel en makkelijk afvallen na de bevalling

Bereik jouw ideale gewicht zonder honger en zonder dieet. Perfect voor jonge moeders!

Scherm­afbeelding 2024-06-28 om 10.53.27.jpg__PID:152c564c-ac69-4782-9886-4ca08a1eb9df

Heb je last van één van de volgende uitdagingen bij het afvallen na de bevalling?

  1. Constante honger en trek
  2. Negatief lichaamsbeeld of zelfbeeld
  3. Gebrek aan motivatie of ontmoediging door trage vooruitgang
  4. Moeite om je aan een dieet of trainingsschema te houden vanwege je drukke leven als nieuwe moeder
  5. Financiële druk door de aankoop van dure dieetproducten of lidmaatschap van een fitnessclub
  6. Gezondheidsrisico's van drastische afslankmethoden of strenge caloriebeperkingen

Slank zonder honger en zonder dieet


Want je hebt echt geen zin om jezelf elke dag te 'straffen'

Stel je voor, over 2 à 3 maanden kom je een vriendin tegen die je een tijdje niet hebt gezien. Ze kijkt je aan en zegt bewonderend: "Wow, wat zie je er fantastisch uit! Zo slank en fit, en dat als jonge mama. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?"

Hoe zou dat voelen? Geweldig toch? Trots op jezelf en blij met je nieuwe zelfbeeld. Je voelt je fitter en gelukkiger. Elke keer dat je in de spiegel kijkt, zie je een stralende versie van jezelf. Alsof je verjongd bent! Mensen merken het ook en je krijgt weer complimenten.

Dat is precies wat jonge moeders ervaren die ons afslank starterspakket gebruiken.

SkinnyLove verandert je lichaam, verandert je leven

❤️ Je voelt je weer geliefd

Als jonge mama, met een positiever zelfbeeld, merk je dat mensen weer meer om je geven. Je voelt je gewaardeerd en geliefd, wat je zelfvertrouwen een boost geeft.

😋 Je voelt je steeds verzadigd en voldaan


Omdat je je niets moet ontzeggen en altijd het gevoel hebt voldaan te zijn na elke maaltijd. Dit is echt een heerlijk gevoel, vooral als je tegelijkertijd ook vanzelf afvalt.

🤲 Je maakt deel uit van een warme community


We luisteren naar jou en bieden gratis professionele en positieve coaching aan. Je maakt, als jij dat wilt, ook gratis deel uit van onze SkinnyLovers community. Een warme groep mensen die elkaar helpen, tips en trucs delen en afslank-recepten uitwisselen.

En dat zijn precies de 3 sleutels die de deur naar vlot en gezond afslanken voor je openen.

Als jonge mama hoef je jezelf niet continu in een vervelend keurslijf te dwingen en jezelf dingen te ontzeggen waar je naar verlangt! Dat werkt toch niet op de lange termijn… en je belandt dan onvermijdelijk in het bekende jojo-effect. Dat weet jij toch ook?

Je mag bij SkinnyLove eten wat je wil

Je mag bij SkinnyLove eten wat je wil maar na een tijdje zal je smaakpatroon zich vanzelf aanpassen, waardoor je geen zin meer hebt in zoet en dus spontaan gezonder gaat eten. Daarnaast zorgt de kuur ervoor dat je meer energie hebt en heeft het zelfs een mooi positief effect op de huid.

Doe het allemaal op jouw eigen tempo.

SkinnyLove bestaat uit een ochtend- en een namiddagversie. De ochtend gaat je lichaam activeren, de namiddagversie gaat je lichaam zuiveren. Je drinkt het met 750ml water in de voormiddag en 750ml in de namiddag.

Je kan het aantal schepjes SkinnyLove, dat je in die 750 ml water mengt, opbouwen per week of hoe je maar wilt. SkinnyLove doet 99% van de job, dus je kan het allemaal heel rustig aan doen.

Hoe bereik je het lichaam, de gezondheid en het leven van je dromen?


Bestel ons starterspakket nu voor de ongelooflijke eenmalige stuntprijs.

Want wat bevat dit pakket?

De grote SkinnyLove Afslankkuur, met zachte fruitige smaak en dubbele vetverbrander - normaal 192 euro

De shaker die je gebruikt om het poeder in te verdunnen en tussen de maaltijden door op te drinken (GEEN maaltijdvervanger) - normaal 12,95 euro

Immunity Booster Fat Burner - Onze allernieuwste Immunity Booster Fat Burner die zorgt voor een veel BETERE TRANSIT, snelle regularisering van je stoelgang. Dat betekent op enkele dagen al een plattere buik en verlost raken van dat opgeblazen gevoel - normaal 42,50 euro

3 doosjes afslank broodvervangers - Krokante volle crackers gemaakt van geperste granen. Ze zijn cholesterolverlagend en zorgen voor een langer verzadigd gevoel - normaal 14,97 euro

Geleverd via Bpost - Allemaal thuis geleverd via Bpost - normaal 7,70 euro

Persoonlijke Coaching - Echt helemaal naar wens en individueel - van onschatbare waarde