Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Snel slank - starterpakket

Enkele echte verhalen van echte klanten

Dit is de ervaring van Monique:
"Toen ik enkele jaren geleden in de menopauze kwam, merkte ik dat mijn lichaam veranderde, ondanks mijn actieve levensstijl. Mijn job in Brussel vraagt veel van me: lange uren, veel verantwoordelijkheden en natuurlijk de vele zakendiners (naast het familieleven en de familiefeesten). Ik heb altijd genoten van mijn drukke leven en het sociale aspect ervan is cruciaal voor mijn succes. Maar na de start van mijn menopauze begon ik gewicht bij te komen, vooral rond mijn buik, ook al lette ik goed op mijn voeding en ging ik nog steeds twee keer per week joggen. Het was frustrerend.
Toen ontdekte ik een speciaal pakket van SkinnyLove. Wat een verademing! Mijn gewicht ging geleidelijk terug naar wat het was en ik verloor bijna 15 kilo. Het beste van al? Ik hoefde geen streng dieet te volgen. Ik kon nog steeds genieten van al mijn zakelijke maaltijden en gezellige familiemomenten zonder me zorgen te maken.

En ik heb nooit moeten overgeven, zoals je wel vaak in de pers leest over sommige middelen. Meer zelfs, ik voelde me al heel snel veel fitter en gewoon beter in m'n vel.
Dankzij SkinnyLove voel ik me weer helemaal mezelf en kan ik volop genieten van mijn bruisende leven in en rond de hoofdstad.
Warme groeten,"
Monique trouwe SkinnyLover
En dit is het verhaal van Vicky:
"Natuurlijk ken je me niet, maar ik wilde even mijn verhaal met je delen. Vroeger was ik zot van zoete snoepjes en repen. Echt, ik kon er niet vanaf blijven! Maar toen kreeg ik te horen dat ik, als ik zo doorging, op weg was naar diabetes en misschien zelfs hartproblemen. Dat schrok me echt af, zenne.

Toen ontdekte ik het Starterspakket van SkinnyLove. En geloof het of niet, na amper een weekje had ik al geen trek meer in die zoetigheden. 't Is echt waar! 11 maanden en 30 kilo lichter voel ik me als een nieuw mens. Dankzij SkinnyLove heb ik eindelijk de controle over mijn snoepverslaving en mijn gewicht terug.
En wat ook super eraan is, het heeft enkel prettige bijwerkingen. Zo was mijn stoelgang na minder dan een week veel regelmatiger dan ervoor. En geen vervelende bijwerkingen: nooit misselijk geweest en al zeker nooit moeten overgeven!

Als het voor mij werkt, kan het zeker ook voor jou werken!"

Vicky - geverifieerde klant
En nu wat Janice dankzij SkinnyLove heeft ervaren:
"Sinds m'n tienerjaren heb ik al een gevecht met m'n gewicht. Maar na de geboorte van m'n tweeling? Amai, da werd pas echt een ramp. Niet alleen bleef die zwangerschapskilo's plakken, maar ik had ook constant honger. Echt, ik kon blijven eten.

Ik heb zeker 8 verschillende diëten geprobeerd, maar werd zot van al die regeltjes en beperkingen. Niks hielp. Tot ik SkinnyLove tegenkwam. Via een pakket dat ze speciaal voor startes hebben. 't Is ongelooflijk, maar ik voelde me snel verzadigd en die constante honger? Die was weg! Plus, m'n buikvet smolt precies als sneeuw voor de zon.
En ik had nergens last van: geen braakneigingen, nooit honger, nooit ziek gevoeld. En m'n stoelgang is ook fantastisch!

21 kilo lichter en ik voel me beter dan ooit. Ik straal weer, voel me zelfzekerder en heb 't gevoel dat m'n man me weer ziet staan."

Dikke merci, SkinnyLove!"

Janice, Dankbare - en heel toffe - geverifieerde klant

Wat zit er in dat Snel Slank Starterspakket?

Het begint bij de SkinnyLove afslankkuur zelf. 

Een krachtige - 100% natuurlijke - mix van kruiden en bio-actieve ingrediënten die jou helpen afvallen zonder dieet, zonder honger en zonder te moeten sporten.
SkinnyLove bevat 3 ingrediënten die je zin in zoet verminderen, een driedubbele vetverbrander én is sterk hongerstillend. Op die manier val je echt vanzelf af, zonde inspanningen te moeten leveren.
De SkinnyLove kuur kost normaal 97 € voor een kleine kuur van 230 gram. 
Op zich is de aankoop ervan al een goede beslissing (anders zouden we geen tienduizenden tevreden klanten hebben!)

Maar in dit pakket geven we je - als kennismaking - een hele reeks extra's:

Voor slechts 2 euro extra (dus 99,- in totaal) krijg je in plaats van de kleine kuur van 230 gram:

1. De GROTE kuur van 500 gram (dat is meer dan het dubbele voor hetzelfde geld) - normale prijs 189 €

+

2. De shaker om deze kuur in water te verdunnen en op te drinken (let op: het is geen maaltijdvervanger; je blijft gewoon eten en drinkt SkinnyLove tussen je maaltijden door) - normale prijs 12,95 €

+

3. De allernieuwste Immunity Booster Fat Burner die zorgt voor een veel BETERE TRANSIT, snelle regularisering van je stoelgang. Dat betekent snel een plattere buik en verlost raken van dat opgeblazen gevoel -  normale prijs 39,50 euro

+

4. Drie doosjes afslank broodvervangers - normale prijs 16,35 euro

+

5. Verzending via BPost op onze kosten - normale prijs 6 euro

Dus je krijgt in totaal voor 263,80 euro aan afslankmiddelen en je betaalt er slechts 99,- voor. Omdat je dit toppakket aan deze prijs aanbieden voor ons echt niet makkelijk is (dit kost ons netto geld, maar zo start je vlot en snel aan je afslanktraject) is dit een beperkt aanbod waar je slechts 1 keer gebruik van kan maken.

Dit pakket bieden we al enkele weken aan. Daar zijn 99,99% van de gebruikers ervan tevreden tot zelfs zeer tevreden met de resultaten.

 

 

Hoe zal dit afslankpakket je snel slanker maken?
De meerderheid van de vrouwen heeft frequent last van constipatie, of op z'n minst een onregelmatige stoelgang. Laxativa om dit te verhelpen zijn uit den boze, omdat ze schade aanbrengen aan de darmen en het darmflora.
Family Defense, in dit afslankpakket, boost je darmflora op de meest krachtige, natuurlijke en veilige manier, omdat het boordevol actieve fermenten zit als lactobacillus plantarum en lactobacillus gasseri.

De 3 grootste uitdagingen bij de wens om af te vallen zijn

 1. veel vet ophopen
 2. steeds opnieuw zin in zoet en zoetigheden
 3. vaak honger hebben

SkinnyLove pakt deze 3 verschillende hindernissen op jouw pad naar een slank lichaam aan met een combinatie van maar liefst 17 uiterst krachtige natuurlijke ingrediënten!

De afslank crackers gebruik je om je brood te vervangen. Voor de rest blijf je gewoon eten wat je wil! Die crackers zullen je zeer snel een verzadigd gevoel geven, waardoor je MOEITELOOS en VANZELF minder gaat eten.

 

 


We kunnen hier tientallen redenen aangeven (zoals 1.700 reviews met een score van 4,3 op 5!) waarom je dit pakket vandaag zou moeten kopen. De belangrijkste is waarschijnlijk dat dit de ideale afslankkuur is voor wie AL VAAK ONTGOOCHELD GEWEEST IS DOOR ALLERHANDE BELOFTES DIE EE N PRODUCT OF DIEET NIET KONDEN WAARMAKEN!

Want deze sterke afslankkuur:

 • Bestel je vandaag
 • Ontvang je morgen in huis
 • Verlost je na amper 3 à 4 dagen al van je verslaving aan suiker en zoetigheid.
 • In minder dan 5 dagen heb je een zichtbaar plattere buik!
 • Na 2 à 3 dagen ervaar je ook dat je stoelgang sterk verbetert

Je krijgt met dit toppakket:

 • de grote SkinnyLove voordeelkuur, met zachte fruitige smaak [normaal 189 euro]
 • de shaker die je gebruikt om het poeder in te verdunnen en tussen de maaltijden door op te drinken (GEEN maaltijdvervanger) [normaal 12,95 euro]
 • onze allernieuwste Immunity Booster Fat Burner die zorgt voor een veel BETERE TRANSIT, snelle regularisering van je stoelgang. Dat betekent snel een plattere buik en verlost raken van dat opgeblazen gevoel. [normaal 39,50 euro]
 • 3 doosjes afslank broodvervangers [normaal 16,35 euro]
 • verzending via Bpost [normaal 6 euro]

normale prijs = 189 + 12,95 + 39,50 + 16,35 + 6 = 263,80 euro
JOUW PRIJS: slechts 99,-

ALS BONUS KRIJG JE 24/7 GRATIS PERSOONLIJKE COACHING VIA WHATSAPP OP +32472971073

Lees hier een commentaar dat we over dit toppakket zagen verschijnen op onze Facebook pagina:

OPGELET: dit uitzonderlijke aanbod is - vanwege de beperkte voorraad - enkel geldig voor mensen die nog nooit iets van SkinnyLove aangekocht hebben.
Wegens beperkte voorraad mag dit pakket maximaal 1 keer per persoon aangekocht worden. Want zo'n immense korting kunnen we je écht slechts één keer aanbieden.

WAAROM DOEN WE DIT?

"We weten dat dit waarschijnlijk niet de eerste keer is dat je denkt aan afvallen. Je hebt misschien - net als ik - in het verleden allerlei diëten geprobeerd en talrijke producten die allerlei beloftes maakten geprobeerd. Om telkens weer teleurgesteld te geraken van de resultaten. Ik begrijp dus perfect hoe jij je voelt, want ik stond in jouw schoenen.
Net daarom wil ik je helpen. Zonder sporten overwon ik mijn levensgevaarlijke obesitas (ik woog in 2016 een alarmerende 100 kilo 😱).

Ik was de typische levensgenieter die kleding kocht in maat 3XL (soms 4XL). 

Op één jaar tijd ben ik toen heel wat afgevallen. Iedereen wou het geheim van mijn gewichtsverlies kennen en uiteindelijk bracht ik SkinnyLove op de markt. Nu, 6 jaar later, krijg ik nog dagelijks berichten van moedige SkinnyLovers met ontroerende verhalen over hun ongelooflijke afslankjourney. 

Je bent terecht sceptisch. Dat was ik in 2016 na al die ontgoochelingen ook. Wat ik je kan beloven is dat ook jij de volgende resultaten nu binnen handbereik hebt:

1. Een lichaam waar je trots op bent
2. Een fit lichaam dat je toelaat echt ten volle van het leven te genieten. Op alle denkbare vlakken. Of het nu in je dagelijkse intieme leven is, of in je sociale leven.
3. Bewondering ervaren wanneer mensen naar je nieuwe ik kijken en niet anders kunnen dan jouw resultaten prachtig vinden.

Daarom bieden we je TIJDELIJK dit top afslankpakket aan een belachelijk lage prijs aan." 

Je hebt niets te verliezen….. behalve je kilo’s!

Je krijgt met dit toppakket:
 • de GLOEDNIEUWE grote SkinnyLove voordeelkuur, met zachte fruitige smaak [normaal 189 euro]
 • de shaker die je gebruikt om het poeder in te verdunnen en tussen de maaltijden door op te drinken (GEEN maaltijdvervanger) [normaal 12,95 euro]
 • onze allernieuwste Immunity Booster Fat Burner die zorgt voor een veel BETERE TRANSIT, snelle regularisering van je stoelgang. Dat betekent snel een plattere buik en verlost raken van dat opgeblazen gevoel. [normaal 39,50 euro]
 • 3 doosjes afslank broodvervangers [normaal 16,35 euro]
 • verzending via Bpost [normaal 6 euro]
normale prijs = 189 + 12,95 + 39,50 + 16,35 + 6 = 263,80 euro
JOUW PRIJS: slechts 99,-
EN ALS BONUS KRIJG JE 24/7 GRATIS PERSOONLIJKE COACHING VIA WHATSAPP OP +32472971073
OPGELET: dit uitzonderlijke aanbod is - vanwege de beperkte voorraad - enkel geldig voor mensen die nog nooit iets van SkinnyLove aangekocht hebben.
Wegens beperkte voorraad mag dit pakket maximaal 1 keer per persoon aangekocht worden. Want zo'n immense korting kunnen we je écht slechts één keer aanbieden.

"Ik heb al veel diëten geprobeerd, bijna elke aanpak of middel op de markt...

sommige zelfs meerdere malen; en ik kreeg telkens ontgoochelende resultaten. Sommige werkten een kort tijdje, dan bereikte ik een plateau en probeerde ik weer iets anders. Of erger nog, kreeg ik te maken met het jou allicht ook gekende jojo-effect. Afvallen en weer evenveel, of soms zelfs meer, opnieuw bijkomen. Deze kuur werkt echt, ze houdt al haar beloftes!! Want ik gebruik SkinnyLove nu een kleine 3 weken en ik ben al een hele kledingmaat kwijt. Zonder iets anders te veranderen... ik heb ook veel meer energie en - volgens mijn vriend - straalt mijn huid prachtig!!! Als jij je beter in je vel wil voelen en ook zo'n complimenten wil krijgen, probeer dan ook SkinnyLove. I love it 💚"
Deborah F., Eeklo
(geverifieerde klant)

Lees wat enkele gebruikers van de SkinnyLove Afslankkuur erover zeggen:

Danny D.V.: "Een aanrader , er een week mee bezig en toch reeds enkel kg afgevallen."

Josiane F.: "Ik ging vroeger zeer moeilijk naar toilet. Soms dagenlang niet! Met dit pakket verloopt het comfortabel en moeiteloos. Dagelijks nu."

Vicky F. "SkinnyLove is het beste wat me is overkomen het veranderde mijn leven het is een deel van mijn leven geworden wil nooit meer zonder voel me beter in mijn vel dankzij dit superprodukt."

Elise H. : "Elke dag wordt ik wakker, kijk in de spiegel en elke keer is het weer wat minder buikvet. Ik heb veel geprobeerd zonder resultaat, maar dit product is uniek. Ik eet normaal en verlies toch buikvet. Het is fantastisch."

Maggy V.A.: "Super tevreden. Werkt echt."

Sabine H.: "Minder zin in zoetigheid en een sneller een vol gevoel."

Anja I. : "Al alles geprobeerd en niets dat hielp. Ik geloofde er niet meer in en na een paar dagen sta ik versteld, eindelijk iets dat werkt. Raar maar waar, mijn drang naar veel eten of zoetigheid is weg."

Rita K.: "Het is een heel goed product. Ik val er mee af zonder eigenlijk te kijken wat ik eet en heb heel veel energie."

Je beseft toch ook wel dat we niet de moeite hebben genomen, als Belgisch bedrijf met een vast adres waar je terecht kan in Kontich, om duizenden getuigenissen te verzinnen. We hebben duizenden echte klanten met echte succesverhalen. Van mensen die enkele kilo's wilden verliezen tot zelfs iemand die bijna 60 kilo afgevallen is!

WAAROM DURVEN WE JE MET ZEKERHEID SUCCES TE BELOVEN?

Omdat we de voorbije weken en maanden al in Vlaanderen - met exact hetzelfde afslankpakket - ervaren hebben dat 99,99% van de gebruikers tevreden tot zeer tevreden zijn van hun afslankresultaten.

Twijfel dus geen seconde meer en doe het gewoon. Je hebt echt niets te verliezen, behalve je overtollige kilo's!

Wat is SkinnyLove?

Je SkinnyLove afslankkuur* is een mix die je snel laat afvallen*. Dankzij een unieke en exacte combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten die echt werken.

 • VETVERBRANDER*
 • MINDER ZIN IN ZOETIGHEDEN*
 • MINDER HONGER*
 • DETOX EFFECT*
 • MEER ENERGIE*

 

 

Je krijgt met dit toppakket:

 • de GLOEDNIEUWE grote SkinnyLove voordeelkuur, met zachte fruitige smaak [normaal 189 euro]
 • de shaker die je gebruikt om het poeder in te verdunnen en tussen de maaltijden door op te drinken (GEEN maaltijdvervanger) [normaal 12,95 euro]
 • onze allernieuwste Immunity Booster Fat Burner die zorgt voor een veel BETERE TRANSIT, snelle regularisering van je stoelgang. Dat betekent snel een plattere buik en verlost raken van dat opgeblazen gevoel. [normaal 39,50 euro]
 • 3 doosjes afslank broodvervangers [normaal 16,35 euro]
 • verzending via Bpost [normaal 6 euro]

normale prijs = 189 + 12,95 + 39,50 + 16,35 + 6 = 263,80 euro
JOUW PRIJS: slechts 99,-

Gebruiksaanwijziging

Ideaal is om het gebruik van SkinnyLove over verschillende weken op te bouwen.

Drink de groene kuur ‘s ochtends en de oranje kuur ‘s namiddags.

 • Ochtendkuur: drink vanaf het ontbijt tot aan de lunch.
 • Namiddagkuur: drink na de lunch tot voor het avondeten.

Het is zeer belangrijk om langzaam op te bouwen. 

Je start de eerste dagen met een half doseerlepeltje dat je mengt met 750 ml water. De eerste dagen ga je mogelijk wat voelen gebeuren in je darmen. Wat geborrel misschien. Dat is normaal en is een gezonde reset van je darmen.
Geleidelijk aan bouw je verder op. Het doel is dat je na de eerste 2 of 3 dagen overstapt op 1 schepje en geleidelijk aan streeft naar het optimale gebruik.
Lees ook de extra uitleg op het deksel van de kuur.

Optimaal gebruik is om 4 afgestreken doseerlepels (20g) van zowel de ochtendkuur (groen) als van de namiddagkuur (oranje) op te lossen in 750ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

 

 

De manier waarop je deze afslankkuur1 gebruikt is zeer eenvoudig. Je drinkt hem bij en/of tussen je normale maaltijden door. Het is geen maaltijdvervanger! Je blijft lekker eten. 

Dat is alles wat er bij komt kijken. Dit is misschien wel de gemakkelijkste en meest effectieve afslankmethode die ooit is ontwikkeld. Het zijn geen laxerende- noch vochtafdrijvende middellen. Wel een echte werkzame afslankkuur1.

Het is geen gimmick. Het is het resultaat van mijn jarenlange onderzoek naar het vetmetabolisme van het lichaam en naar gewichtsverlies.
En het belangrijkste: het werkt!

Je krijgt met dit toppakket:

 • de GLOEDNIEUWE grote SkinnyLove voordeelkuur, met zachte fruitige smaak [normaal 189 euro]
 • de shaker die je gebruikt om het poeder in te verdunnen en tussen de maaltijden door op te drinken (GEEN maaltijdvervanger) [normaal 12,95 euro]
 • onze allernieuwste Immunity Booster Fat Burner die zorgt voor een veel BETERE TRANSIT, snelle regularisering van je stoelgang. Dat betekent snel een plattere buik en verlost raken van dat opgeblazen gevoel. [normaal 39,50 euro]
 • 3 doosjes afslank broodvervangers [normaal 16,35 euro]
 • verzending via Bpost [normaal 6 euro]
normale prijs = 189 + 12,95 + 39,50 + 16,35 + 6 = 263,80 euro
JOUW PRIJS: slechts 99,-
 

De reden waarom deze afslankkuur zo goed werkt om overtollig lichaamsvet te elimineren is de manier waarop de ingrediënten:

 • op elkaar inwerken
 • je metabolisme versterken
 • de vetopname door je lichaam verminderen
 • je zin in zoetigheid sterk verminderen
 • je hongert sterk stilt 
Om zo'n geweldig product nu te ontvangen, klik je op één van de knoppen. Maar wacht hier niet te lang mee, want elke dag die voorbij gaat, dat je je lichaamsvet niet goed aanpakt, krijgt dat vervelende overtollige vet meer en meer kans om aan je lijf en organen vast te plakken, waardoor het veel moeilijker wordt om ervan af te komen. 

Dit is je kans om eindelijk dat prachtige figuur te krijgen waar je trots op kan zijn.

Een lichaam zonder dat vervelende en gênante buikvet. Een figuur dat zelfs sommige van je kennissen jaloers zou kunnen maken en dat je een enorm gevoel van trots geeft. En dat alles zonder veel geld uit te geven of tijd te verspillen.

Doe het nu, haal nu je SkinnyLove Afslankkuur1 in huis. Klik op de knop hieronder, dan ligt ‘ie morgen al op je deurmat.

Allergenen / certificaten

Afslankend¹, vetverbrandend², energieboost⁵, goed voor de huid⁷, detox, vegan, halal, bron van vezels, zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout, lactosevrij, glutenvrij

Bewaartips
Kamertemperatuur 

 

 

OPGELET: dit uitzonderlijke aanbod is - vanwege de beperkte voorraad - enkel geldig voor mensen die nog nooit iets van SkinnyLove aangekocht hebben.
Wegens beperkte voorraad mag dit pakket maximaal 1 keer per persoon aangekocht worden. Want zo'n immense korting kunnen we je écht slechts één keer aanbieden.