Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Wat doet het

SkinnyLove verandert je smaakprofiel. Na een paar dagen zal je merken dat je vanzelf kleinere porties op je bord schept en dat je zin in zoet verdwijnt. Dronk je vroeger sloten cola? Dan is de kans groot dat je na een paar dagen je neus optrekt zodra je een blikje ‘psssjt’ hoort doen.

Volg je kuur en je hersenen worden vanzelf heropgevoed tot ze zoet, zout en vet niet meer lekker vinden. Het goeie nieuws is dat jij niks hoeft te doen: SkinnyLove does all the work!

• Sneller verzadigd • Minder honger • Vet en afvalstoffen worden afgebroken

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden maakt dat je lichaam vanzelf overtollig vet en afvalstoffen afbreekt. Je kan dus eindelijk dag zeggen tegen overtollige kilo’s, en hallo tegen meer energie en een mooiere huid.

CITRUS

SkinnyLove smaakt fris en fruitig. Dat komt omdat beide mixen barsten van natuurlijke fruitvezels van pompelmoes, citroen en mandarijn. Samen stillen deze citrusvruchten je honger en breken ze de schadelijke afvalstoffen in je lichaam af. Daarnaast zitten ze allemaal vol vitamine C, dat een bouwsteen is voor collageen en dus rimpels bestrijdt.

CACTUSVIJG

De cactusvijg is een speciaal beestje (of eerder: plantje). Tussen al die doornen groeit zo nu en dan een vrucht in verschillende tinten geel en rood, die ervoor zorgt dat vetten uit je voedsel het moeilijker krijgen om te verbinden met je bloed of je vetweefsel. In de plaats daarvan verlaten ze gewoon weer je lichaam zonder een kans te krijgen om te blijven hangen. Bye bye, kilo’s!

GROENE KOFFIE

Een juiste dosis cafeïne houdt je lekker scherp en is goed nieuws voor mensen met insulineproblemen. Daarnaast houdt koffie je bloeddruk stabiel en verhoogt het je vetverbranding. Ideaal om op gewicht te blijven, dus.

MATCHA

Wist je dat matcha een instant feel-good effect heeft? De vermalen groene thee is goed voor je denkproces, je gemoed en je slaap. Dat is dankzij de L-theanine die erin zit en je dopamine en serotonine een boost geeft — de twee hormonen die maken dat je je gelukkig voelt.

KURKUMA

In het Oosten weten ze het al lang: curcumine is goed voor alles van artritis tot geelzucht. Het wordt ook ingezet in de strijd tegen obesitas en diabetes type 2, omdat het makkelijk vet absorbeert. Curcumine voorkomt zelfs de vorming van vetweefsel, met blijvend effect.

BRANDNETEL

Boordevol vitaminen en mineralen, deze stekelige stengel. Die hoge concentratie aan nutriënten maakt de brandnetel de gedroomde plant om je winterdipje te bestrijden: het verhoogt je immuniteit, is goed voor je huid, haar en beenderen. Zelfs je spijsvertering kikkert ervan op.

GEMBER

Goed voor je cholesterol én een betrouwbare partner als je wat kilo’s kwijt wil. Gember werkt synergetisch; dat wil zeggen dat het de effecten van sport versterkt. Gedroogde gember bevat bovendien zingeron, een antioxidant die ook actief tegen bacteriën optreedt.

Al sinds 1972 zijn we bij Lombardia pioniers op vlak van bio producten en dieetvoeding. De dieetproducten die we zelf produceren, worden vandaag in 18 landen gedistribueerd. In de Benelux vind je ze onder meer bij Colruyt, Holland & Barrett en de betere bio winkel.

Al onze producten worden onder streng toezicht vervaardigd en zijn gecertifieerd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).