Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

“Ik heb aanvankelijk SkinnyLove eigenlijk voor mezelf geformuleerd. Als gezond middel om mijn overgewicht te verliezen.”

“Mensen zagen hoeveel kilo ik was afgevallen en vroegen me om ook SkinnyLove te mogen gebruiken. En nu kan ook jij hier van profiteren.”


“Heel lang dacht ik dat ik gezond leefde omdat ik 100% bio at. Tot ik op een dag op de weegschaal stond en zag dat ik bijna 100 kilo woog.

Toen ben ik echt geschrokken. Ik had al gemerkt dat ik sneller buiten adem raakte als ik de trap opliep. Die dag besliste ik er iets aan te doen. Omdat ik er nog lang wil zijn voor mijn vrouw en onze 3 kids. Daarom heb ik toen stiekem SkinnyLove voor mezelf ontwikkeld en ben ik er fantastisch mee afgevallen. Mensen zagen dit gebeuren en vroegen me of ze dit ook mochten gebruiken. Wel, dat geheime recept deel ik nu met jou. Want het zal ook jou 100% zeker helpen…”

Alain Indria
Creator en Founder SkinnyLove
Revolutionary Food Creator

SkinnyLove komt recht uit het kruidenlabo van Alain Indria

Als professionele surfer heb ik lang op Maui gewoond, in Hawaii, de plek waar veel foodtrends vandaan komen. Toen ik moest stoppen omwille van blessures, stapelden de kilo’s zich op. Geleidelijk aan woog ik 99,5 kilo, en dat terwijl ik alleen bio at. Natuurlijk is bio geen garantie voor een slanke lijn: agavesiroop, kokosbloesem en palmsuiker maken je even rond en ongezond als andere suikers.


Terug in Antwerpen kroop ik in mijn kruidenlaboratorium met meer dan 200 kruidensoorten. Ik ging aan het experimenteren om iets te maken dat mijn zin in zoet in toom zou houden. Het werkte: ik verloor zeer snel en blijvend gewicht. Vandaag kan ik kleding kopen in de maat Small ipv XXXL bijvoorbeeld. Mijn vrouw overtuigde mij om het geheim niet voor mezelf te houden. Ondertussen is SkinnyLove een officieel genotificeerd voedingssupplement.

Lombardia, huis van vertrouwen sinds 1972

Al bijna 50 jaar jaar zijn we pioniers op vlak van gezond eten en leven. Odette, mijn moeder, was een lokale schone. In de jaren ’60 werd ze Miss Antwerp, in ’72 opende ze Lombardia, een natuur- en dieethuis, in de Lombardenvest in Antwerpen. Ze kreeg voortdurend modellen over de vloer die haar om schoonheidstips vroegen en wilden weten hoe het zat met macrobiotisch eten.”

“We startten toen als natuur- en dieetwinkel. We stopten al onze liefde in vegetarisch en vegan lekkers, maar ook raw en glutenvrije voeding. Maar dat was nog maar het begin.