Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Welke Frozen Shoulder?

JE HEBT ECHT VEEL LAST VAN FS?

AX1 VERLOST JE VAN DEZE KWELLING EN JE VOELT JE ZÉÉR SNEL KIPLEKKER

Last van hevige ontstekingspijn en een zeer pijnlijke schouder? Dan kan AX1 een uitstekende keuze voor je zijn. Dankzij zeer krachtige en hoog gedoseerde ingrediënten als Curcuma domestica Val.**

vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

AX1 pakt – dankzij natuurlijke en krachtige ingrediënten – razendsnel klachten aan**

De wetenschap heeft immers ontdekt dat chronische, geringe ontsteking een belangrijke rol speelt in bijna elke chronische ziekte. Ook in fysieke klachten zoals diegene die jij ervaart. Daarom is AX1 zo effectief: het pakt krachtig - en vooral zeer effectief - die laaggradige ontstekingen** aan.

Met dit natuurlijke middel maak je eindelijk een einde aan pillen en poeders die jou tot nu toe toch niet hebben geholpen. Want AX1 bevat ook nog eens Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst. die voor een betere doorbloeding van je spieren, pezen en gewrichten zorgt én Urtica dioica L. dat rechtstreeks bijdraagt tot betere gewrichten en een betere mobiliteit. Bovendien bevat AX1 ook nog eens Malpighia glabra L.. Deze is zeer rijk aan vitamine C en die zorgt zomaar even voor beter kraakbeen, stevigere beenderen, sterker kraakbeen en botten, betere beweging, soepel kunnen bewegen en soepele gewrichten.

Zo pakt AX1 je uitdagingen zeer krachtig en vooral zeer snel op een hele resem fronten tegenlijk aan!

Dankzij al deze effecten zal je snel opnieuw beter en soepeler kunnen bewegen.

97% van de mensen die AX1 voor jou getest hebben, hadden binnen een zeer korte tijd veel minder last en ze voelen zich opnieuw fantastisch in hun vel . En leven zonder zo'n last betekent 100% genieten van jouw leven. 

 

vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

Hier is wat enkele gebruikers over AX1 hebben te zeggen:

David (rugpijn): "Niemand in mijn omgeving besefte hoeveel last ik had. De ene vond me kleinzerig. De ander dat ik oud word. Dit terwijl ik soms wel kon huilen van de last en stijfheid. Dankzij AX1 loop ik weer met de glimlach op mijn gezicht rond."

Sonja (knieletsel): “Ik ben gisteren weer een stukje gaan hardlopen, dat ging daarvoor niet meer met mijn knie.”

Eric (spierpijn): “Ik kreeg een kast op mijn been tijdens een verhuis. Ik ging kapot en liep zelfs mank. Na een glas water met een schepje AX1 voelde ik direct aan mijn lichaam dat er iets begon te werken. Ik sliep die nacht goed en de volgende dag kon ik mijn been weer normaal gebruiken.”

Carin (pijn en stijfheid): “Ik had overal last van stijfheid en vooral verschrikkelijke moeite in mijn heup en nek. Dat is nu na een kleine week voor 85% beter. Ik ben veel soepeler en zou soms willen hardlopen. Ook slaap ik er goed van en word ik minder vaak op een nacht wakker.”

Kim (fybromyalgie): “Ik heb zo goed als geen zeurende last meer. Ook bij de weerswisselingen voel ik mij weinig anders, terwijl ik daar altijd last van heb. Allemaal sinds ik AX1 neem.”

Nancy (gewrichtspijn): “De stijfheid en problemen zijn gestopt sinds ik twee weken geleden ben begonnen. Zelfs mijn hernia is dragelijk nu.”

Kathleen (slijmbeursontsteking): “Ik had er echt heel veel last van. Ik heb AX1 gepakt en de situatie is direct 180 graden gekeerd. Ik ben aangenaam verrast.”

vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

OP EEN NATUURLIJKE MANIER VAN JE LAST AFRAKEN

Dat is nu eindelijk mogelijk. De krachtige bio-actieve ingrediënten** van AX1 zorgen ervoor dat jij in korte tijd vrij bent van alle ongemakken die deze last met zich meebrengt. Het enige dat je hoeft te doen, is AX1 in water oplossen en het op te drinken. Geen pillen, geen injecties en géén ingrijpende operaties.

VERHAAL ALAIN

Je vraagt je nu misschien wel af wie ik ben en hoe ik dit allemaal weet. Mijn naam is Alain Indria. De laatste decennia heb ik in de gezondheids- en dieetbranche gewerkt en ik ben een expert op het gebied kruiden en andere natuurlijke middelen.

Ik ben jarenlang professioneel surfer geweest en heb als ex-topsporter vele blessures gehad. Nu ik 56 jaar ben, kreeg ik ook nog eens last van een frozen shoulder. Mensen in mijn omgeving moesten daarmee lachen en deden het af aan het feit dat ik ouder word. Maar de stijfheid en kwelling waren zó hevig, gewoonweg ondragelijk. Ik dook in wanhoop mijn kruidenlaboratorium in met meer dan 200 soorten krachtige kruidenextracten, om een natuurlijk middel te vinden om mijn last te verlichten.

Na nog geen drie dagen trok het allemaal weg, de stijfheid én al de rest. En ik kan mijn arm weer normaal bewegen en optillen. Voor het eerst in 26 jaar voel ik zelfs mijn gewrichten niet meer. Dat wil zeggen: de onbewuste last die ik er continu van had, is verdwenen. Ik wist zelfs niet dat dát ging gebeuren. Ik ga weer soepel en optimistisch door het leven.

vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

 ** 
Curcuma domestica Val. draagt bij tot het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten.
Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.  ondersteunt een normale gezonde circulatie.
Urtica dioica L. ondersteunt de gewrichten en het bewegingsstelsel.
Piper nigrum L. bevordert de absorptie en de werking van voedingsstoffen zoals Curcuma domestica Val.
Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het kraakbeen.

Bestel nu je AX1 en voel je zeer snel weer prima in je vel, net als meer dan 100 andere geverifieerde gebruikers

vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter