Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

LP Win driedaagse

Fantastisch nieuws!

Jij kan kans maken op een plaatsje in de unieke driedaagse SkinnyLove xPerience trip. Volledig SkinnyLove proof leven, interessante weetjes rechtstreeks van Alain horen, ontspannen, zuivere lucht, prachtige omgeving en vooral genieten! Lees hieronder hoe jij ervoor kan zorgen dat je deze uitzonderlijke ervaring mee kan beleven.
hoe kan ik winnen? wat kan ik winnen? Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

Hoe kan ik winnen?

Per aankoopschijf van €100 in de SkinnyLove shop (zowel online als in onze Xperience Stores (Kontich, Antwerpen of Hasselt) krijg je een kans (lotnummer) om de vrije plaats in de exclusieve driedaagse te bemachtigen. Dit wil zeggen, koop je voor:
  • min. €100, dan krijg je 1 lotnummer
  • min. €200, dan krijg je 2 lotnummers
  • min. €300, dan krijg je 3 lotnummers
  • enz.
Je krijgt per bestelling je lotnummers (de bedragen van verschillende bestellingen worden met andere woorden niet gecumuleerd). Als je dus een bestelling plaatst van €120 en later een andere bestelling van €182, krijg je in het totaal 2 lotnummers. Je kan lotnummers verzamelen t.e.m. zondag 19-05-2019 middernacht. Op maandag 20-05-2019 om 16:00 uur wordt er uit alle lotnummers 1 gelukkige winnaar getrokken. Deze persoon wordt telefonisch gecontacteerd. Het winnende nummer maken we eveneens bekend via onze Facebook-pagina en de nieuwsbrief. Indien de winnaar de oproep niet beantwoordt, heeft hij / zij nog 24 uur de kans om SkinnyLove telefonisch te contacteren op 03/289.52.38 en aanspraak te maken op de prijs. Opgelet: indien je als winnaar niet vòòr dinsdag 21 mei 2019 17:00 uur telefonisch contact hebt gehad met SkinnyLove, vervalt je recht op de prijs.

Winkel of online shop?

Koop je in een van de Xperience Stores (Kontich, Antwerpen of Hasselt), dan krijg je per bestelling de lotnummers waar je recht op hebt mee naar huis. De winkeldames noteren je contactgegevens. Koop je in de online shop, dan wordt je bestelnummer aan elk lotnummer waar je recht op hebt, gekoppeld. Het winnend lotnummer, evenals het bestelnummer, worden dan op Facebook en in de nieuwsbrief gecommuniceerd. Op die manier heb je een extra controle om te zien of jij de winnaar bent.

» naar de online shop

Wat kan ik winnen?

Voor de allereerste keer wordt er een ongelooflijke driedaagse SkinnyLove xPerience trip georganiseerd. Dit reisje vindt plaats van 31-05-2019 tot en met 02-06-2019 in een gezellige, luxueuze Belgische B&B in het mooie Limburg. Het 5 sterren-verblijf is volledig afgehuurd voor SkinnyLovers: de gelukkige winnaar van deze actie (jij?!), de winnaars van de Holiday Booster-trekking en Alain en Alida... Je eet er heerlijk SkinnyLove proof en krijgt de beste tips en tricks van Alain zelf (Wat is gezond en wat kan je beter vermijden als je wil afvallen? Hoe maak je verrukkelijke SkinnyLove proof gerechtjes? Waar moet je op letten als je groenten en fruit koopt?). Verder leert An Block je de meest deugddoende yogaposes op jouw maat aan. Als je voldoende hebt genoten van de prachtige omgeving en buitenlucht, kan je ontspannen in de privé-wellness. Puur gezond genieten dus!

Begin nu je lotnummers te sparen en ga naar een van de Xperience Stores of bestel onmiddellijk in de online shop!

© SkinnyLove - Privacyverklaring