Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Zichtbaar jongere huid

We worden allemaal een dagje ouder. En dat is zichtbaar. Zeker op het gelaat.
Voor sommigen lijkt het misschien ouderwets, of zelfs vrouwelijk... maar ik denk dat je het er mee eens bent dat er geen reden is om niet te beschikken over de allerbeste huidverzorging.... enkel en alleen omdat je een man bent.
Weet je nog hoe vaak je in de verleiding bent gekomen om wat van die huidverzorgingscrème van je partner te gebruiken? Of misschien heb je het, net als zovelen onder ons, al meer dan eens gedaan?
Zou het niet geweldig zijn als er een verzorgingsproduct was dat echt werkt, maar dan van binnenuit? Dagelijks iets lekkers drinken in plaats van te smeren? Dat je helpt om van vervelende huidproblemen zoals rimpels, ouderdomsvlekken of zelfs eczeem af te komen?

Net daarom hebben wij de Beauty Booster gecreëerd. Want een mooie huid begint natuurlijk van binnenuit.

slechts 58,50-

NIEUW: Beauty Booster Skin Anti-aging is een krachtig nutricomplex met 11.000mg collageen peptiden, hyaluronzuur en essentiële mineralen en vitaminen om je huid te laten stralen¹⁸ en zichtbaar te laten verjongen²⁰.

De verrijkte collageen en hyaluronzuur formule met heerlijke granaatappelsmaak en fris pompelmoesextract is zorgvuldig samengesteld door ons wetenschappelijk team.

✓ Versterkt de huid¹⁸
✓ Beschermt de huid¹⁹
✓ Celvernieuwing²⁰

Verjong je huid, schepje per schepje

Wist je dat... collageen 1/3e van alle eiwitten in ons lichaam uitmaakt?

Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam minder collageen, wat direct verband houdt met de zichtbare effecten van veroudering. 

"Kost het niet veel tijd voordat ik resultaat zie?"

Dat is inderdaad een vraag die ons vaak gesteld wordt over de Beauty Booster.
Het is ook een perfect begrijpelijke zorg. Want je kijkt nu elke dag in de spiegel en je wil snel weer een jongere strakkere huid!

Ondertussen hebben we al van veel mensen die de Beauty Booster maximaal 1 à 3 weken gebruiken reacties gekregen en ze zijn laaiend enthousiast over het verjongende effect ervan.

⭐⭐⭐⭐⭐ "Ik zie al verbeteringen vanaf een paar dagen dat ik het ben gaan gebruiken. Het maakt mijn huid jonger, ik raad het alle mannen aan die een stralende en jongere huid willen."
Alexander, Lovendegem

👊 "Ik heb al heel lang 2 droge plekken ter hoogte van de huid van mijn ellebogen.  Regelmatig jeuken die op een irritante manier. Een gewone hydraterende crème helpt helemaal niet. Na ongeveer 10 dagen de Beauty Booster te drinken jeuken die plekken helemaal niet meer en beginnen ze al sterk te verminderen. Topproduct!"

David, Oostende

"Ik gebruik dit product nu ongeveer 3 weken en mijn huid ziet er beslist frisser en jonger uit dan ik echt ben! Mijn huid is normaal best gevoelig en ik heb geen enkele slechte reactie van de Beauty Booster gehad. Alleen maar positief."

Keith, Antwerpen