Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Drie redenen waarom je beter kiest voor SkinnyLove dan voor het keto-dieet

Drie redenen waarom je beter kiest voor SkinnyLove dan voor het keto-dieet

Het keto-dieet is sinds 2018 een hype in dieetland. Het is een dieet dat aanmoedigt om koolhydraten zo goed als helemaal uit je voedingspatroon te schrappen en voornamelijk verzadigde vetten tot je te nemen. Klinkt dit niet erg aantrekkelijk? Wij geven je drie redenen waarom je beter voor SkinnyLove kiest wanneer je op een gezonde wijze af wilt slanken.

Wat is een keto-dieet?

Kort door de bocht genomen is het keto-dieet een zeer strikt koolhydraatarm dieet waarbij je grote hoeveelheden vetten, een kleine hoeveelheid eiwitten en zeer weinig koolhydraten mag eten.

Lees ook: Keto-dieet: wat is het en hoe werkt dit koolhydraatarme dieet?

Drie redenen waarom je beter kiest voor SkinnyLove dan voor het keto-dieet

1. SkinnyLove is géén dieet.

Slanke roerbaknoedels met kip, groene groenten en wortelenHet keto-dieet is lastig vol te houden, omdat het -zoals elk ander dieet- voorschrijft wat je wel en niet mag eten. Je bent dan snel geneigd om te focussen op wat je niet mag eten (en dat is een lange lijst!) waardoor het aan kan voelen als een verplichting en daardoor moeilijker vol te houden is. Bij SkinnyLove vertellen we je niet wat je wel en niet moet eten en hoef je geen calorieën of punten te tellen. Het is niet de bedoeling dat je je hele eetpatroon omgooit — integendeel. Drink je twee shakes per dag en SkinnyLove doet de rest. Je zal zien dat je smakenpalet na een paar dagen vanzelf verandert.

2. Met SkinnyLove eet je wat je wilt

Met het keto-dieet wordt de inname van koolhydraten drastisch vermindert. Je dagelijke voeding ligt vast en bestaat uit ongeveer 70 tot 80% vetten, 10 tot 20% eiwitten en slechts 5 tot 10% koolhydraten. Diëten, punten tellen, eetschema's bijhouden? Allemaal niet nodig met SkinnyLove. Afvallen¹  is zo eenvoudig als 1, 2, 3:
    1. Je shaker schudden
    2. Je SkinnyLove drinken
    3. Afvallen¹ 
SkinnyLove doet al het werk voor je zodat je normaal kunt blijven eten. Schrik voor zoete cravings? De kruidenmengeling herprogrammeert je smaakprofiel³ , waardoor je geen zin meer hebt in zoet. Dit komt omdat gember, kaneel en matcha groene thee een gunstige invloed op je bloedsuikerspiegel hebben. skinnylove weegschaal blij SkinnyLove is ook zeer geschikt voor mensen die veggie of vegan eten. Bij een keto-dieet is dat zo goed als niet mogelijk, omdat veel van de vetten die worden aangeraden dierlijke producten bevatten (boter, kaas, vlees, zuivel,...).

3. Met SkinnyLove sta je er niet alleen voor

Bij het keto-dieet kun je allerhande zelfhulpboeken raadplegen en bestaan er communities waarbij je je kunt aansluiten, maar persoonlijke hulp van echte professionals zal je niet snel vinden. Heb je vragen over eetgewoonten, sport of geen sport, hoe te vermageren zonder te diëten, wat als je op restaurant gaat,...? Het professionele SkinnyLove team, onder leiding van Alain Indria, staat je dag en nacht bij om je daadwerkelijk te helpen gemakkelijk je droomgewicht te bereiken.

Je kunt ons bereiken via telefoon:+32 (0)3 289 52 38, WhatsApp: +32 (0)472 97 10 73, mail of laat een bericht achter op Facebook Messenger of via een Instagram privé-bericht. Alain geeft je  persoonlijk antwoord op je vragen, wanneer je dat wenst!

Onze SkinnyLove community telt meer dan 10.000 toegewijde leden die elkaar graag de hand reiken, ook als het even moeilijk gaat. Reken op de talloze tips, steun en ervaring van de SkinnyLovers. Samen met onze professionele en persoonlijke hulp sta je er nooit alleen voor en haal je het beste uit je kuur.

Sluit je nu aan bij de SkinnyLove community! Zoek SkinnyLove community op Facebook en klik op "Lid worden".

Lees ook: Griepsymptomen en het keto-dieet: de keto-griep

Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo