Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"

Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"

'Eet gewoon minder' of 'Ach, die paar kilo's zijn toch niet zo erg?' En wie heeft er nu niet gehoord dat meer bewegen wonderen doet voor je gewicht? Wie nog nooit overgewicht heeft gehad, zal nooit weten hoe het voelt te zwaar door het leven te gaan..

Die 'paar extra kilo's' kunnen een enorme impact hebben op je leven en hoe jij in je vel steekt. Overgewicht kan een grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Maar dat hoeven we jou waarschijnlijk niet te zeggen. Misschien voel jij ook onbegrip vanuit je omgeving en twijfel je aan jezelf of geef je jezelf de schuld. Nu, wij zien dagelijks mensen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten als jij. Echte mensen die van alles hebben geprobeerd en soms de wanhoop nabij waren. Wij waren die mensen!

Herken jij je in de volgende uitspraken?

'Vaak genoeg heb ik gedacht: ik stop ermee, ik hou op met die diëten. Ik ben wie ik ben, accepteer het maar. Maar het is gewoon een feit dat mensen het niet accepteren! Je wordt nagekeken en steeds maar weer geadviseerd om te gaan lijnen.'
'Ik durf geen koekje of iets te nemen in het bijzijn van anderen. Want dan krijg ik vast te horen: 'zie je wel, het is haar eigen fout!'
'Ik wil alleen maar dat mensen begrijpen dat afslanken niet evident is, het moeilijkste wat ik tot nu toe heb doorstaan in mijn leven.'
'Ik zou er alles voor over hebben om in een maatje 38 te passen. Tiens, met een maatje 42 zou ik al dolgelukkig zijn. Ik weet alleen niet hoe mij dat ooit gaat  lukken!'
'Ik word zo boos en verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg. Ik word er elke dag wel door iemand aan herinnerd dat ik te dik ben.'
'De 10 kilo die ik was kwijtgeraakt, zaten er binnen een half jaar terug aan! Alle moeite is dus voor niets geweest.'

Zie, je bent niet de enige en zeker niet alleen. En je bent al helemaal niet de enige die niet meer weet wat te doen. 

Heb jij ook elk dieet al eens of meerdere keren geprobeerd?

Je heb vast elk dieet al eens of zelfs meerdere malen geprobeerd en elke keer gedacht: "Nu ga ik het volhouden!" Dacht jij ook steeds dat het toen écht ging lukken? Niet zo vreemd, want veel diëten helpen je ook afslanken. Maar de kunst is niet het dieet starten, de moeilijkheid zit 'm in het volhouden van een dieet. Want wat wij - mensen met overgewicht- allemaal gemeen hebben met elkaar is dat we van lekker eten houden. En om alles te laten staan om vervolgens op een streng regime te gaan, houdt geen normaal mens vol!

Echte mensen met echte ervaringen

Hoe fijn zou het zijn, wanneer je een plek hebt waar je kunt praten met lotgenoten? Met mensen die ook willen afslanken en bij wie het op eigen kracht niet lukt (want wie lukt dat wel?). Waar je je ervaringen kunt delen, je vragen kunt stellen én lekkere recepten kunt vinden waarvan je niet bijkomt? Nu, zo'n plek bestaat! Want we kunnen nu wel een mooi verkooppraatje houden, the proof of the pudding is in the eating (pun intented), ofwel: ga zelf zien hoe mensen zoals jij zijn gestart met SkinnyLove en hoe hun weg naar een gezond gewicht verloopt. Je vindt er starters zoals jijzelf, mensen die al wat langer bezig zijn en ervaren SkinnyLovers waarvan sommigen tot 47 kilo kwijtgespeeld zijn! Een hechte groep mensen die niet oordelen, die je niet van alles wijs proberen te maken of onzin verkopen. Echte mensen, met echte ervaringen. 

Meld je direct (gratis) aan bij onze Community op Facebook.

Klik hier

SkinnyLove, zei je?

Wil je vast iets meer weten over het natuurlijke afslankmiddel¹ SkinnyLove? Lees dan enkele van de reviews van tevreden SkinnyLovers. Want wij kunnen je wel vertellen dat SkinnyLove je hongergevoel vermindert door de aanwezige vezels¹⁰ en je zin naar zoet doet afnemen³, maar mensen die hetzelfde doorgemaakt hebben als jij en na vele diëten gestart zijn, kunnen dat veel beter:

Dawn voelde zich vroeger afschuwelijk en ronduit lelijk wanneer ze in de spiegel keek. Ze past nu in een maatje 38:

Lees het verhaal van Dawn (en zie haar resultaat!)

Sarah was een obese X-X-XL en startte een jaar terug met een gewicht van meer dan 120 kilo:

Lees het verhaal van Sarah 

Peter had een BMI van bijna 35 en heeft samen met zijn vrouw kilo's kwijt gespeeld

Lees het verhaal van Peter

Dawn, Sarah en Peter zijn echte mensen zoals jij. Ze zijn allemaal lid van de SkinnyLove Community op Facebook waar je kunt zien hoe ze er nu uitzien.

Meld je nu aan en ga samen op weg naar jouw ideale gewicht!

SkinnyLove Community

Nog meer ervaringen lees je in onze reviews

Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo