Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Ozempic bijwerkingen?

Ozempic bijwerkingen?

"10 kilo kwijt in 3 maanden.... maar toen sloeg alles om!"

Niet blij met het cijfer op de weegschaal? Sommigen mensen denken hun lichaam te slim af te zijn, door Ozempic te laten inspuiten.

Een diabetesmedicijn dat je honger stilt. De kilo's verdwijnen schijnbaar moeiteloos. 

Enkele ex-gebruikers getiuigen vandaag in de krant Het Laatste Nieuws. Lees mee.

"Ozempic is voor mij een verhaal van één keer, maar nu nooit meer!"

James (36) startte in oktober 2021 met Ozempic, vanaf een gewicht van 118 kilo. In het begin ging alles prima. Op 3 maanden verloor hij 10 kilo.

Geleidelijk aan verhoogde hij licht de dosis, in samenspraak met zijn endocrinoloog. Dat is een arts die de klieren behandelt die hormonen uitscheiden in je bloedbaan.

Na die stap was hij doodziek!

"Nog nooit was ik zo ziek geweest."

James kon het huis niet uit en ervaarde de ergste buikpijn die hij ooit al had. Omdat zijn maagzuur zeer onfris rook, werd hij misselijk van zichzelf. Urenlang hing hij over het toilet, tot aan bloeduitstortingen in zijn gezicht (door de druk bij het braken) toe.

Maar ook de financiële kant speelden James parten. Want goedkoop is Ozempic niet en na zes maanden trad er gewenning op. Waardoor James weer even veel eetlust had als voor de behandeling. Hij stopte toen met Ozempic.

Resultaat: meteen weer honger en die 10 kilo kwamen er in een sneltempo weer bij.

James zegt over zijn ervaring:

"Die brol was eindelijk uit mijn lichaam. Ik was opgelucht."

Een gelijkaardig verhaal over de bijwerkingen van Ozempic deelt Cathy (45) in de krant.

"Als ik nog maar over Ozempic praat, word ik opnieuw ziek."

Ook zij verloor ongeveer 10 kilo op 3 maanden tijd. Ze voelde zich (tijdelijk) weer trots op haar lichaam. Zodra de dosis ook bij haar verhoogd moest worden (ook onder begeleiding van een endocrinoloog) gingen de poppetjes bij Cathy aan het dansen.

"Ik dacht alleen maar dat ik moest overgeven. Nog erger dan zwangerschapsmisselijkheid."

Ze liep de hele dag door van haar bed naar toilet. Dit was uitputtend en een heuse aanslag op haar lichaam.

Ze stopte toen... en kwam 20 kilo bij op 6 maanden tijd.

"Mentaal  heb ik het nog zwaar. Ook na het stoppen was ik nog een tijd misselijk en moe. Zelfs nu, wanneer ik over Ozempic praat, word ik opnieuw misselijk."

En fysiek sukkelt ze nog meer dan vroeger, omdat ze in totaal bijgekomen is, haar cholesterol veel te hoog is en haar hartritmestoornissen erger zijn.

Katrien (47) is de derde getuige die haar verhaal deelt in Het Laatste Nieuws. Ze belandde plots zeer snel in de menopauze en kwam veel gewicht bij. Mede door andere medicatie die ze moet nemen. Zo werd haar BMI plots echt veel te hoog.

Met Ozempic vermagerde ze 8 kilo op 5 maanden. Mijn eetlust verminderde en mijn zin in zoet verdween.

"Ik was wel erg misselijk en had vaak het gevoel dat ik moest overgeven."

Dat verminderde na een tijd, maar tegelijk trad er gewenning op. 
Netto is ook Cathy - zeer snel na het stoppen met Ozempic  - weer meer bijgekomen dan ze was afgevallen.

"Ik was 1.200 euro kwijt voor niets."


Nogmaals wordt hiermee duidelijk geïllustreerd dat er geen mirakels bestaan. Je kan je lichaam niet op zo'n onnatuurlijke manier forceren!

"Maar, jullie beweren toch dat je met SkinnyLove afvalt zonder honger en zonder dieet!", denk je nu misschien.
Een terechte opmerking. Vandaar dat we de tijd nemen om die deftig te beantwoorden.

Nee, SkinnyLove is gen mirakelmiddel die alle overtollige gewicht in een knip miraculeus doet verdwijnen. MAAR... lees verder.

SkinnyLove bevat een combinatie van actieve ingrediënten die wetenschappelijk bewezen (en ook officieel gecertificeerd door de Belgische overheid) wel degelijk een impact hebben op je lichaam en gewicht.

Zo bevat SkinnyLove 2 verschillende vetverbranders. Die zorgen ervoor dat je vetmetabolisme (dit is het verbranden van vetten door je lichaam) gestimuleerd wordt enerzijds en anderzijds dat je minder vetten uit je voeding absorbeert. Dus er verdwijnen ook meer vetten via je stoelgang, dankzij bijvoorbeeld de opuntia ficus-indica die in SkinnyLove zit.
Ook bevat SkinnyLove 3 verschillende actieve ingrediënten die je bloedsuikerspiegel helpen te stabiliseren. Dit heeft als direct gevolg dat je minder drang naar zoet hebt.
Ook geeft SkinnyLove je een sterk en langdurig verzadigd gevoel. Hierdoor heb je ook minder honger.

In totaal bevat de SkinnyLove fruity kuur wel 18 verschillende actieve - 100% natuurlijke en gezonde - ingrediënten.

Het is eenvoudig, mirakels bestaan niet maar SkinnyLove werkt. Anders zouden we niet meer dan 2.200 geverifieerde reviews hebben (waarvan meer dan 1.550 ons het maximum van 5 sterren geven).

Plus, we bieden je gratis coaching aan, zodat je onder begeleiding afslankt. Je staat er bij SkinnyLove niet alleen voor. Afvallen dat doen we zonder honger en zonder dieet. En dat doen we samen!

Vorig artikel SkinnyLove komt naar de markt van Sint-Niklaas
Volgend artikel Medicijnen die verborgen dikmakers zijn