Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Volop genieten van de feestdagen…. en tegelijk vet verbranden en je immuniteit boosten?  Klinkt dit te goed om waar te zijn?

Volop genieten van de feestdagen…. en tegelijk vet verbranden en je immuniteit boosten? Klinkt dit te goed om waar te zijn?

Wel, niet meer vanaf nu. Want dat zijn precies de beloftes die de SkinnyLove Holiday Booster – Limited Edition 2022 voor de volle 100% waarmaakt.
Lees meer.

“Voor mij was de eindejaarsperiode op het vlak van gewicht totaal hopeloos. Elk jaar opnieuw kwam ik niet een halve, niet één… maar typisch tussen 2 en 3 kilo bij. Op minder dan 10 dagen. Van Kerstavond tot 2 januari. Om dan te vloeken omdat ik mijn favoriete kleedje niet meer aan kon doen of mijn jeans deftig sluiten. Jaar na jaar hetzelfde verhaal.
Sorry als je hier geen begrip voor hebt en jij zo iemand bent die een stalen discipline heeft en nee kan zeggen tegen gezelligheid en al dat lekkers. Ik dus niet.
Tot ik vorige winter de Editie 2021 van de Holiday Booster ontdekte. Elke dag heb ik er 2 à 3 glazen van gedronken. Voor de rest heb ik niets, maar dan ook niets veranderd aan mijn feestgewoontes. 
Her resultaat: voor het eerst in mijn leven – echt voor de allereerste keer – ben ik 1 volle kilo afgevallen tijdens de feestdagen!!!!! Dolgelukkig. Want geloof me vrij, ik heb goed meegefeest.
Dus, als je wil genieten van Kerst en Nieuwjaar, maar toch niet bijkomen en dit zonder ongezellig te moeten doen…. Bestel je meteen de Holiday Booster. Want ik heb gelezen dat hij dit jaar EXTRA STRONG is…. Yes. I’m Happy!” 

Irma, Moorslede

slechts 98,- voor een grote pot (heerlijke appel-kaneelsmaak)

Bij elk potje heerlijke hongerstillende kerstkoekjes cadeau + uw unieke geluksnummer waarmee er 10 all-in weekend vallen te winnen!

slechts 98,- voor een grote pot (heerlijke appel-kaneel smaak)

Wat is de SkinnyLove Holiday Booster precies?

Deze overheerlijke cocktail - met heerlijke appel-kaneel smaak - bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die je gezondheid stimuleren. Ze hebben bovendien een sterk vetverbrandend effect. Ze versterken je lichaam en je immuniteit, ze beperken flink je goesting in zoet en ze detoxen je ook nog eens! Dat laatste omdat heel veel mensen ons elk jaar opnieuw meteen na Kerst vragen hoe ze snel en gemakkelijk kunnen detoxen. Tja, je weet hoe dat gaat tijdens het Kerstdiner, niet?
Dankzij dit natuurlijke feestaperitief kom je de feestdagen door op een healthy manier en kan je zelfs je gewichtsplateau doorbreken!

SkinnyLove Holiday Booster aperitief recept

Verras je dit jaar gasten met een healthy feestaperitief. Je kan het zelfs combineren met wat cava om er het ultieme kerstdrankje van te maken. Op die manier geef je jouw metabolisme een boost, terwijl je zorgeloos geniet van gezonde bubbels.

Benodigdheden voor 2 personen:

  • 2 koffielepels SkinnyLove Holiday Booster
  • cava of champagne
  • feestelijk rode vruchtjes zoals frambozen, aardbeien of aalbessen


Hoe maak je het?

Schep de Holiday Booster in een shaker of mengbeker en giet er eerst een kleine hoeveelheid cava of champagne bij. Roer goed om. Hou er wel rekening mee dat de Holiday Booster flink schuimt in combinatie met bubbels. Schep dus het poeder niet rechtstreeks in je champagneglas!
Werk af met fruit naar keuze: decoreer de rand van het glas met een halve aardbei of rode besjes.
Ook lekker voor ín het glas: een tweetal frambozen of blauwe bessen.

We wensen je heerlijke en gezonde feestdagen toe!

Bij elk potje heerlijke hongerstillende kerstkoekjes cadeau + uw unieke geluksnummer waarmee er 10 all-in weekend vallen te winnen!

slechts 98,- voor een grote pot (heerlijke appel-kaneelsmaak)

 

Vorig artikel Nieuwjaar: de geschiedenis van goede voornemens en vieringen
Volgend artikel Het leed dat menopauze heet: zo geraak je vlotjes de overgang door