Doorgaan naar inhoud
Sobanoedels met zalm en broccoli uit de wok

Sobanoedels met zalm en broccoli uit de wok

Weinig benodigdheden én gezond eten – klinkt goed, toch? Zalm en broccoli zijn allebei supergezond voor je. En met sobanoedels tover je in een keer het perfecte SkinnyLove Proof maaltje in je bord. Lekker snel, lekker simpel, daar houden we van!

Sobanoedels met zalm en broccoli uit de wok

Ingrediënten*

2 personen
  • 200 gram verse zalmfilet, in blokjes
  • 1 broccoli, in roosjes 
  • 200 gram sobanoedels, in winkelmandje>>
  • 6 el shoyu, in winkelmandje>>
  • 2 el SkinnyLove olijfolie look - chili - gember, in winkelmandje>>
  • sesamzaadjes, optioneel
  • Extra nodig: wokpan of grote hapjespan

Zo doe je dat

Kook de noedels gaar naar de aanwijzing op de verpakking. Haal ze uit het water en spoel ze goed af met koud water. Zet apart.

Verwarm vervolgens de olijfolie in een wokpan en voeg de broccoliroosjes toe. Bak deze een paar minuten op hoog vuur. Voeg de blokjes zalm toe bak ook deze op hoog vuur even mee en zet dan het vuur iets lager. Bak nog enkele minuten tot de zalm mooi roze is. Let op dat je de zalmblokjes voorzichtig omschept, zodat ze niet uiteen vallen! Best keer je ze één keer om.

Schep als laatste voorzichtig de noedels erdoor tot ze warm zijn. Schenk er de shoyu over en bestrooi eventueel met wat sesamzaadjes. Serveer direct. 

Lees ook: de lekkerste gerechten met sobanoedels

* Kies liefst voor biologische producten

Vorig artikel Verwelkom de herfst met deze salade met vijgen en druiven
Volgend artikel Frisse sobanoedels met courgette, spinazie en paprika