Doorgaan naar inhoud

Claudia “Als ik in de spiegel kijk zie ik een frisse, fitte mama en vrouw”

Claudia is drie jaar geleden gestart met SkinnyLove, nadat ze was bijgekomen door medicatie. Een koolhydraatarm dieet werkte niet voor haar en de kilo’s kwamen er terug bij. Wanneer ze SkinnyLove zag passeren op Facebook was ze niet direct enthousiast..

Claudia: “Ik dacht: ‘Dat zal wel weer zo’n standaard afslankproduct zijn dat niet werkt’, maar toen ben ik toch naar de ingrediënten gaan kijken en dat gaf me wel een goed gevoel, omdat het allemaal natuurlijke ingrediënten waren. Ik ben gestart met SkinnyLove met de gedachte: baat het niet, dan schaadt het niet.”

"Ik voelde mij helemaal niet fit."

Claudia lijdt aan narcolepsie en was daardoor altijd heel vermoeid. Door de kilo’s die ze bijkwam van de medicatie, voelde ze zich nog minder energiek en ongelukkig wanneer ze in de spiegel keek.

Claudia: "Ik heb eerst een koolhydraatarm dieet gevolgd, maar dat werkte niet voor mij. Ik miste altijd iets en uiteindelijk kwamen de kilo's er terug bij. Bijkomen door de medicatie zorgde ervoor dat ik een pak minder energie had en nog meer vermoeid was. Ik voelde mij helemaal niet fit."

Nu ze SkinnyLove gebruikt heeft ze niet enkel kilo’s kwijtgespeeld, Claudia voelt zich veel fitter en kan, ondanks haar narcolepsie waardoor ze niet kan sporten, terug een stuk fietsen.

"Ook mijn huid ziet er een pak beter uit sinds ik SkinnyLove gebruik."

Claudia: “Door mijn narcolepsie is het voor mij niet mogelijk om te sporten. Door SkinnyLove heb ik energie en moed teruggekregen waardoor ik nu wel kan fietsen, wat ik heel graag doe! Ik voel me nu veel fitter en energieker. Mooie bijkomstigheid is dat mijn huid er ook veel beter uitziet sinds ik SkinnyLove gebruik. Wanneer ik nu in de spiegel kijk, zie ik een frisse jonge vrouw en mama.” Dat is zeker en vast te zien: je stráált, Claudia!

 

Vorig artikel Clay: “Dankzij SkinnyLove ben ik twee kledingmaten kwijtgeraakt”
Volgend artikel Heidi: “Ik kon mijn spiegelbeeld echt niet meer aanzien!”