Doorgaan naar inhoud

Clay: “Dankzij SkinnyLove ben ik twee kledingmaten kwijtgeraakt”

In 2015 heeft Clay een zwaar motoraccident gehad. Door een lange revalidatie en het feit dat hij niet meer kan sporten, zijn de kilo’s er in de loop der jaren beetje bij beetje bijgekomen.

Clay: “Door dat extra gewicht voelde ik me erg onzeker en zat ik heel slecht in mijn vel, waardoor ik in een depressie terecht kwam. Toen heb ik iemand leren kennen –inmiddels een goede vriendin- met een shaker in haar handen en wanneer ik vroeg wat dat was, bleek dat SkinnyLove te zijn. Ik ben toen ook direct gestart.”

"SkinnyLove is een deel van mijn leven geworden."

Clay ging van 93 kilo naar twee kledingmaten minder en voelt zich beter in zijn vel, meer zelfzeker en veel energieker.

Clay: “Door het motoraccident en de revalidatie, heb ik het sporten moeten opgeven. De kilo's zijn er toen stilletjes aan bijgekomen. Nu ben ik dankzij SkinnyLove al naar 2 maten minder gegaan en voel ik mij veel beter in mijn vel en veel zelfzekerder. Ook mijn vrienden en familie zien dat ik veel vrolijker ben dan voor SkinnyLove. Ik slaap ook veel beter en heb weer zin om van alles te gaan doen. SkinnyLove is echt een deel van mijn leven geworden. Ik ben die vriendin nog steeds eeuwig dankbaar!”

 

Vorig artikel Sarah: “Ik was een obese X-X-XL"
Volgend artikel Claudia “Als ik in de spiegel kijk zie ik een frisse, fitte mama en vrouw”