Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Dorien: “Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 24 kilo bij ”

Dorien: “Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 24 kilo bij ”

Dorien is sinds drie jaar een trouwe SkinnyLover. Tijdens haar zwangerschap kwam ze 24 kilo bij en die raakte ze niet allemaal kwijt.

Op Facebook kwam ze een filmpje tegen van SkinnyLove en is ze Alain beginnen volgen.

"Als Alain iets maakt, moet het wel iets goeds en gezonds zijn."

Dorien: “Ik kende Alain nog van Lombardia, waar ik wel eens een broodje haalde. Ik dacht: ‘als Alain iets maakt, moet het wel iets goeds en gezonds zijn’. Ik ben echt fan van SkinnyLove. Het heeft mijn leven compleet veranderd op een positieve manier. “

"Ik kan niet meer zonder SkinnyLove!"

Sinds haar tienerjaren worstelt Dorien al met haar gewicht. Ze heeft dan ook alles al geprobeerd, van diëtisten tot minder proberen te eten, met telkens het bekende jojo-effect als gevolg. Met SkinnyLove heeft ze de weegschaal aan de kant gezet en past ze in maatje 36-38.

Dorien: “Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 24 kilo bij en die kilo's gingen er maar moeilijk af. Ik heb er van alles aan proberen te doen: diëtisten afgelopen, minder te eten,... Tot ik SkinnyLove ontdekte op Facebook. Na lang volgen en filmpjes bekijken, ben ik gestart en voilà, drie jaar later ben ik nog altijd op mijn gewicht en heel gelukkig. Ik voel me energiek en ik huppel door het leven. Ik kan niet meer zonder SkinnyLove!”

Vorig artikel Delphine: "Door SkinnyLove zijn mijn suikerwaarden met diabetes type 1 al veel stabieler”
Volgend artikel Ivan “Ik ben nu een goede twee jaar op een stabiel gewicht. Mét een cheat day”