Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Ian Thomas: “Na een halfjaar SkinnyLove voel ik me beter dan ooit!”

Ian Thomas: “Na een halfjaar SkinnyLove voel ik me beter dan ooit!”

Door zijn coronadip en andere problemen was Ian op korte tijd heel veel kilo’s bijgekomen. Maar die zijn er weer af dankzij SkinnyLove en de persoonlijke coaching van Alain.

 


Ian (25): “Ik ben nu verschillende maanden bezig en ik ben al mijn corona kilo's terug kwijt. Ik heb bijna twee jaar gekampt met overgewicht en ik zat niet zo goed in mijn vel. Tijdens deze periode kwam ik op televisie bij ‘Scheire en de schepping’ en in verschillende magazines waardoor Alain me belde en zei: “Kom nog eens langs en ik ga u coachen, want jij kan dat!” Na een half jaar voel ik me beter dan ooit! Ik blijf gewoon doorgaan en knallen, dat ging zo eenvoudig dankzij de coaching van Alain.”


“Ik heb nooit mijn calorieën moeten tellen en ik heb gewoon gegeten waar ik zin in had. Ook als ik op restaurant ga, drink ik een glaasje zonder mij schuldig te voelen.”

“Mijn beste vriend wou zes maanden geleden ook starten, maar hij begon direct met 4 à 5 scheppen en dat was ineens een te hoge dosis voor hem. Hierdoor is hij even gestopt met SkinnyLove, maar twee weken geleden is hij terug gestart en hij begint nu rustig op te bouwen en is heel tevreden. Nu is hij al verschillende kilo’s kwijt en dit op een korte tijd. Ik kan SkinnyLove dus alleen maar aanraden!” 

Volgend artikel Maité: " Terwijl mijn voeten in beugels zaten, besloot mijn arts dat dit het perfecte moment was om me te vertellen dat ik te zwaar was"