Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Valentine: "Fibromyalgie voelt alsof je tussen een bankschroef hebt gezeten"

Valentine: "Fibromyalgie voelt alsof je tussen een bankschroef hebt gezeten"

Valentine lijdt al jaren aan fybromyalgie en artrose en leerde SkinnyLove 2,5 jaar geleden via via kennen. In eerste instantie met het doel om gewicht te verliezen. Maar SkinnyLove bracht haar uiteindelijk veel meer: “Ik kan niet meer zonder SkinnyLove”. 

Valentine (40): “Ik had al goede verhalen over SkinnyLove gehoord en, omdat ik gewicht wilde verliezen, ben ik er uiteindelijk mee gestart. Ik ben sindsdien al een aantal kilo’s kwijt, maar - belangrijker nog - ik heb fybromyalgie en artrose en sinds ik 4 volle scheppen gebruik, heb ik veel minder last van pijn."

Fibromyalgie en SkinnyLove

"Dat gewicht kwijtspelen. Ik weet dat dat komt. Ik ben niet meer de allerjongste en weet dat het afslanken dan trager gaat dan bij mensen die jonger zijn. Maar dat is niet erg, want het komt vanzelf. Belangrijker is dat ik nu zo veel minder pijn heb. Ik kan niet meer zonder SkinnyLove.

"Het lijkt alsof ik tussen een bankschroef heb gezeten"

Door de fibromyalgie had ik constante pijn in mijn spieren en gewrichten. Dat voelt alsof alles heel erg zwaar is en je overal blauwe plekken hebt. Ik omschrijf het wel eens door te zeggen dat het lijkt alsof ik tussen een bankschroef heb gezeten. Daardoor sliep ik ook vaak slecht, want de pijn ging dan gewoon door.

"Ik wil gezonde dingen in mijn lichaam stoppen"

Geen antidepressiva meer

"Er bestaat voor fibromyalgie niet een specifiek medicijn, maar ik heb verschillende medicatie genomen om de pijn proberen te verzachten, waaronder een lichte vorm van antidepressiva. Ik gebruik dat nu niet meer, want daar werd ik raar van in mijn hoofd. Ik wil gezonde dingen in mijn lichaam stoppen en liefst geen medicatie. Ik ben blij dat ik er nu vanaf ben!"

"Ik zal SkinnyLove altijd blijven drinken"

Langzaam opbouwen

"Toen ik startte met SkinnyLove zijn de klachten niet direct weggegaan. Ik heb het echt langzaam op moeten bouwen. Mijn darmen reageerden op de vezels die erin zitten en ik heb het advies van Alain opgevolgd: begin met een schepje en bouw rustig op. Toen ik op drie schepjes zat en dat een week had gedaan, begon ik te merken dat ik minder pijn had. Toen ik op vier schepjes zat, ben ik eens een weekje gestopt om te zien wat dat deed. Maar ik merkte direct verschil en wist vanaf toen dat ik niet meer wil stoppen. Ik zal SkinnyLove altijd blijven drinken!

Ik ben heel dankbaar dat SkinnyLove op mijn pad gekomen is. Ik ben ermee gestart om gewicht te verliezen, maar voor mij is het nog veel belangrijker dat ik minder pijn voel en me weer goed in mijn vel voel. De rest komt dan ook wel."

Wil je Valentine in het echt ontmoeten en meer horen over haar ervaringen met SkinnyLove? Dat kan! Valentine staat altijd klaar voor een leuke babbel in onze Xperience store in Hasselt! Genkersteenweg 422

De SkinnyLove Community

Ben je benieuwd naar meer ervaringen van SkinnyLovers en wil je graag mee praten over jouw weg naar een gezond en slank gewicht¹ ? Meld je dan nu aan bij onze SkinnyLove Community op Facebook. Hier vind je veel positieve verhalen en ervaringen, recepten, tips & tricks van beginnende en ervaren SkinnyLovers. In de SkinnyLove Community kun je terecht met al jouw vragen en deel je jouw grote en kleine succesjes. Bovendien zorgt Alain voor een boel inspiratie die je niet wilt missen!

Naar de Community>>

Vorig artikel Ynske: "Weken later was ik al een paar kilo kwijt"
Volgend artikel Tom: "’Ik sleurde elke dag het gewicht van een grote zak kippenvoer met me mee"