Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Waarom je de allermakkelijkste stap naar het waarmaken van je goede voornemens voor 2023 best nu al zet

Waarom je de allermakkelijkste stap naar het waarmaken van je goede voornemens voor 2023 best nu al zet

"Nieuw jaar, nieuwe ik" is waarschijnlijk een van de meest gebruikte uitdrukkingen wanneer 31 december van elk jaar nadert. Het lijkt een willekeurig moment om aan te zetten tot zelfverbetering en iedereen is erop gebrand het beter te doen.

"Maar wacht even," denk je nu misschien, "je denkt toch niet dat ik net deze week,

tussen Kerst en Nieuwjaar aan een afslanktraject ga beginnen? Ben je op je kop gevallen op wat?"

Nee, natuurlijk denk ik niet dat je dat moet doen. Lekker er op los gaan. Feesten, fuiven, faire la fête... Dat is wat we doen.

Wil je de rest van de tekst overslaan en meteen de starten aan een gezonder, slanker, gelukkiger en succesvoller 2023? Klik hier.

Maar, het is wel zo dat ik in de laatste week van december en de eerste weken van januari van elk jaar in bijna elk gesprek dat ik met een vriendin heb, word overspoeld met "wat zijn jouw voornemens voor het nieuwe jaar?".

En ik weet maar al te goed, dat goede voornemens maken heel wat gemakkelijker is dat ze ook houden en een droomresultaat te bereiken.

De meeste mensen bereiken hun voornemens niet. Velen beginnen er niets eens aan, want er is altijd wel een reden tot uitstel. En van uitstel komt..... juist, afstel.

Volgens onderzoek heeft slechts 8 procent van de mensen de neiging zich aan hun nieuwjaarsvoornemens te houden en ze ook daadwerkelijk te bereiken.

Waarom?

Omdat mensen een 0 tot 100 mentaliteit hebben. Een alles of niets houding die niet realistisch is.

Ken je ook zo iemand in je omgeving. Het hele jaar door onderneemt die geen - of weinig - stappen in de richting van je doel, maar in het nieuwe jaar doet die opeens een crash dieet? Want "ja, die kilo's van de feestdagen moeten er af".

Zo'n mensen hebben de neiging om veel te snel veel te willen doen. Je gaat in één stap over van kerstborrels met je familie, het eten van een overvloed aan hapjes naar ineens alleen nog maar salades eten, elke dag een uur hardlopen, drie keer per week naar de fitness en dagelijks mediteren. Zoals je altijd al wilde.

Die overdreven aanpak, in combinatie met het feit dat je dit direct na de grootste feestperiode van het jaar oppakt, zorgt ervoor dat je een soort van burn-out krijgt en de maand eindigt in een absolute dip, nooit meer naar de fitness gaat en extra - meestal verkeerde dingen - eet omdat je er emotioneel nood aan hebt.

Brutaal alles omgooien werkt niet!

Want afslanken (of van niet bewegen overgaan tot sporten om fit te worden of stoppen met roken...) is niet makkelijk. Wie dat beweert probeert je iets wijs te maken.

Wij hebben ondertussen heel wat ervaring in het begeleiden van mensen naar hun droomlichaam. Dat kan gaan van het iemand afhelpen van een beetje hardnekkig buikvet... tot aan mensen die we van 1 tot Z begeleid en gecoacht hebben om zelfs tussen 40 en 60 kilo overgewicht te verliezen.

Net daarom hebben we NU een Snel Slank Starterspakket. Dat pakket bevat alles wat jij nodig hebt om op 1 of 2 januari te beginnen aan je Afslank Succes Jaar 2023. Maar je krijgt er ook GRATIS persoonlijke coaching bij. Op maat van jouw uitdagingen. Afgestemd op jouw persoonlijke wensen en noden.

Bestel het vandaag met wel 60% korting! Want anders heb je het niet in huis liggen als je wil starten. En de voorraad met 60% korting + GRATIS coaching is beperkt. Want we kunnen niet iedereen tegelijk coachen natuurlijk.
Dit pakket is jouw sleutel tot een slanke en gezonde toekomst. Tot het beleven van je beste jaar ooit.
Wat kies je? Binnen 3 weken vaststellen dat je deze unieke kans door je handen hebt laten glippen? Of dat je tegen dan al volledig verlost bent van dat opgeblazen gevoel, je al fitter voelt en de eerste kilo's er al af zijn?

Het is jouw leven. Het is jouw lichaam. Wij kunnen je helpen dat exact te krijgen zoals jij dat wil. Maar dan moet je nu wel het Snel Slank Starterspakket bestellen met die 60% korting.

Vorig artikel Nee, je bereikt je droomgewicht in 2023 niet door enkel en alleen een goed voornemen. Er hoort ook een plan en nu een eerste stap zetten bij.
Volgend artikel 5 gezonde redenen om warme choco te drinken - én van deze choco val je ook nog eens af!