Doorgaan naar inhoud
Leven met overgewicht: "Ik krijg bijna dagelijks de vraag of ik zwanger ben"

Leven met overgewicht: "Ik krijg bijna dagelijks de vraag of ik zwanger ben"

Leven met overgewicht is - op z'n zachts gezegd - niet evident. Naast de gezondheidsriscio's, kan het hebben van overgewicht emotioneel zeer zwaar zijn.

Nagekeken worden op straat, niet in de spiegel durven kijken, geen kleding willen kopen, ... Het zijn slechts een paar zaken die het leven van iemand met overgewicht beschrijven. 

Wij horen veel verhalen van mensen met overgewicht of obesitas. In onze shops in Kontich en Antwerpen komen de mensen langs, maar ook online houden wij altijd nauw contact met onze SkinnyLovers. Elk met een eigen verhaal en persoonlijke struggles

Kamp jij ook met overgewicht of obesitas? Dan herken jij jezelf zeker en vast in de volgende uitspraken die wij van onze klanten horen:

"Ik ben altijd bezig met mijn lichaam en wat mensen over mij denken."
"Ik heb al zo veel pogingen gedaan om af te vallen, maar ik kom altijd terug bij" 
"Ik krijg bijna dagelijks de vraag of ik zwanger ben. Zo pijnlijk."
"Als ik mijn schoenen aantrek, merk ik dat mijn buik eigenlijk in de weg zit." 
"Ik voel me verschrikkelijk, onaantrekkelijk en mijn lichaam voelt ongemakkelijk aan als een blok." 

Wij  zijn er niet enkel om naar jouw verhaal te luisteren, wij willen jou ook persoonlijk helpen!

Heb jij ook elk dieet al eens of meerdere keren geprobeerd?

Je heb vast elk dieet al eens of zelfs meerdere malen geprobeerd en elke keer gedacht: "Nu ga ik het volhouden!" Dacht jij ook steeds dat het toen écht ging lukken? Niet zo vreemd, want veel diëten helpen je ook afslanken. Maar de kunst is niet het dieet starten, de moeilijkheid zit 'm in het volhouden van een dieet. Want wat wij - mensen met overgewicht- allemaal gemeen hebben met elkaar is dat we van lekker eten houden. En om alles te laten staan om vervolgens op een streng regime te gaan, houdt geen normaal mens vol!

Echte mensen met echte ervaringen

Hoe fijn zou het zijn, wanneer je een plek hebt waar je kunt praten met lotgenoten? Met mensen die ook willen afslanken en bij wie het op eigen kracht niet lukt (want wie lukt dat wel?). Waar je je ervaringen kunt delen, je vragen kunt stellen én lekkere recepten kunt vinden waarvan je niet bijkomt? Nu, zo'n plek bestaat! Want we kunnen nu wel een mooi verkooppraatje houden, the proof of the pudding is in the eating (pun intented), ofwel: ga zelf zien hoe mensen zoals jij zijn gestart met SkinnyLove en hoe hun weg naar een gezond gewicht verloopt. Je vindt er starters zoals jijzelf, mensen die al wat langer bezig zijn en ervaren SkinnyLovers waarvan sommigen tot 47 kilo kwijtgespeeld zijn! Een hechte groep mensen die niet oordelen, die je niet van alles wijs proberen te maken of onzin verkopen. Echte mensen, met echte ervaringen. 

Meld je direct (gratis) aan bij onze Community op Facebook.

Klik hier

SkinnyLove, zei je?

Wil je vast iets meer weten over het natuurlijke afslankmiddel¹ SkinnyLove? Lees dan enkele van de reviews van tevreden SkinnyLovers. Want wij kunnen je wel vertellen dat SkinnyLove je hongergevoel vermindert door de aanwezige vezels¹⁰ en je zin naar zoet doet afnemen³, maar mensen die hetzelfde doorgemaakt hebben als jij en na vele diëten gestart zijn, kunnen dat veel beter:

Dawn voelde zich vroeger afschuwelijk en ronduit lelijk wanneer ze in de spiegel keek. Ze past nu in een maatje 38:

Lees het verhaal van Dawn (en zie haar resultaat!)

Sarah was een obese X-X-XL en startte een jaar terug met een gewicht van meer dan 120 kilo:

Lees het verhaal van Sarah 

Peter had een BMI van bijna 35 en heeft samen met zijn vrouw kilo's kwijt gespeeld

Lees het verhaal van Peter

Dawn, Sarah en Peter zijn echte mensen zoals jij. Ze zijn allemaal lid van de SkinnyLove Community op Facebook waar je kunt zien hoe ze er nu uitzien.

Meld je nu aan en ga samen op weg naar jouw ideale gewicht!

SkinnyLove Community

Nog meer ervaringen lees je in onze reviews

Vorig artikel Overgewicht? Zo kom je toch in beweging!
Volgend artikel Overgewicht? Zo kom je toch in beweging!