Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
SkinnyLove Holiday Booster

Holiday Boosters van SkinnyLove: feest in je glas, feest voor je lijn

Gezellig van de feestdagen genieten en ondertussen toch blijven afslanken

²?

Voor velen klinkt het als een droom, maar wij maken die droom waar met de SkinnyLove Holiday Boosters. Deze verrassende cocktails (JA, 2 smaken dit jaar - ontdek ze hier) bestaan uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten die je gezondheid stimuleren en een vetverbrandend

²  effect hebben. Dankzij dit natuurlijke feestaperitief (de Holiday Booster Christmas) en de heerlijke choco-verwennerij (de Holiday Booster Winter Chocolate) kom je de feestdagen door op een healthy manier en kan je zelfs je gewichtsplateau doorbreken.

Wat is het?

SkinnyLove Holiday Booster De SkinnyLove Holiday boosters zijn de ultieme drankjes waarmee je de eindejaarsfeesten op een gezonde manier kan overleven. Deze drankjes begeleiden je voor, tijdens en na de feestdagen naar een gezond gewicht en ondertussen kan je smakelijk van de heerlijke kerstdiners eten. Verras je gasten met een healthy feestaperitief (Christmas smaak kiezen). Je kan het zelfs combineren met wat cava om er het ultieme kerstdrankje van te maken. Op die manier geef je jouw metabolisme een boost² , terwijl je zorgeloos geniet van een appetizer.

Wat doet de booster voor je lichaam?

De SkinnyLove Holiday Boosters hebben een afslankende en vetverbrandende werking². Vijgcactus en kaneel reguleren de bloedsuikerspiegel en stimuleren extra vetverbranding². Rozemarijn zuivert het lichaam grondig en ondersteunt een normale leverwerking⁶. Ook rode biet reinigt de lever en geeft meer energie. Zeker tijdens de feestdagen kan het geen kwaad om je lever extra ondersteuning te bieden, aangezien deze heel wat voeding te verwerken krijgt.

Hoe werkt het?

De Holiday Boosters gebruik je op dezelfde manier als SkinnyLove. Los een doseerlepel van ongeveer 5 gram op in een groot glas warm water van 300ml. Drink het zo'n tien minuten tot een halfuur voor je gaat eten. Roer het poeder goed door het water voor je ervan drinkt, zodat alle smaakaroma's helemaal tot zijn recht komen. Het enige wat je dan nog moet doen? De wintergeur van het drankje inademen, ontspannen en genieten! Ben je al een ervaren SkinnyLover? Dan kan je met de Holiday Boosters jouw metabolisme een ultieme boost geven om voor, tijdens en na de feestdagen je gewichtsplateau te doorbreken. Hoe? Door een of twee lepels van de Holiday Booster Christmas bij jouw ochtend- en avondkuur SkinnyLove te voegen.

Bestel snel jouw Holiday Boosters, want er is maar een beperkte oplage geproduceerd en ze geraken snel op.

Vorig artikel 5 gezonde redenen om warme choco te drinken - én van deze choco val je ook nog eens af!
Volgend artikel Ozempic: helaas niet het nieuwe wondermiddel!