Doorgaan naar inhoud
SkinnyLove Holiday Booster

Holiday Booster van SkinnyLove: feest in je glas, feest voor je lijn

Gezellig van de feestdagen genieten en ondertussen afslanken² ? Voor velen klinkt het als een droom, maar wij maken die droom waar met de SkinnyLove Holiday Booster. Deze verrassende cocktail bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten die je gezondheid stimuleren en een vetverbrandend²  effect hebben. Dankzij dit natuurlijke feestaperitief kom je de feestdagen door op een healthy manier en kan je zelfs je gewichtsplateau doorbreken.

Wat is het?

SkinnyLove Holiday Booster De SkinnyLove Holiday booster is het ultieme drankje waarmee je de eindejaarsfeesten op een gezonde manier kan overleven. Het drankje begeleidt je voor, tijdens en na de feestdagen naar een gezond gewicht en ondertussen kan je smakelijk van de heerlijke kerstdiners eten. Verras je gasten met een healthy feestaperitief. Je kan het zelfs combineren met wat cava om er het ultieme kerstdrankje van te maken. Op die manier geef je jouw metabolisme een boost² , terwijl je zorgeloos geniet van een appetizer.

Wat doet de booster voor je lichaam?

De SkinnyLove Holiday Booster heeft een afslankende en vetverbrandende werking² . . Vijgcactus en kaneel reguleren de bloedsuikerspiegel en stimuleren extra vetverbranding² . Rozemarijn zuivert het lichaam grondig en ondersteunt een normale leverwerking⁶. Ook rode biet reinigt de lever en geeft meer energie. Zeker tijdens de feestdagen kan het geen kwaad om je lever extra ondersteuning te bieden, aangezien deze heel wat voeding te verwerken krijgt.

Hoe werkt het?

De Holiday Booster gebruik je op dezelfde manier als SkinnyLove. Los een doseerlepel van ongeveer 5 gram op in een groot glas warm water van 300ml. Drink het zo'n tien minuten tot een halfuur voor je gaat eten. Roer het poeder goed door het water voor je ervan drinkt, zodat alle smaakaroma's helemaal tot zijn recht komen. Het enige wat je dan nog moet doen? De wintergeur van het drankje inademen, ontspannen en genieten! Ben je al een ervaren SkinnyLover? Dan kan je met de Holiday Booster jouw metabolisme een ultieme boost geven om voor, tijdens en na de feestdagen je gewichtsplateau te doorbreken. Hoe? Door een of twee lepels van de Holiday Booster bij jouw ochtend- en avondkuur SkinnyLove te voegen.

Lees ook: Hoe werkt SkinnyLove? Deze fases doorloop je op weg naar een gezond leven

Bestel tijdig jouw Holiday Booster, want er is maar een beperkte oplage geproduceerd. 

Vorig artikel Volop genieten van de feestdagen…. en tegelijk vet verbranden en je immuniteit boosten? Klinkt dit te goed om waar te zijn?
Volgend artikel Goede voornemens voor het nieuwe jaar - Zal het jou in 2022 lukken?