Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Waarom je NU moet starten met afslanken (nee, niet enkel om terug in je skinny jeans te passen!)

Waarom je NU moet starten met afslanken (nee, niet enkel om terug in je skinny jeans te passen!)

Alhoewel er 'fantastisch uitzien in die oude skinny jeans' misschien een goede reden is om gewicht te verliezen, zijn er nog een aantal – veel belangrijkere – redenen voor jou om gewicht te verliezen. NU is de tijd!

Jaja, overgewicht is niet goed voor je hart, je loopt risico op diabetes en nog meer van die ellendige ziektes die je er gratis bijkrijgt. Maar dat wist jij toch allang? Dus waarom lukt het je dan nog steeds niet om af te slanken of zelfs maar te starten? Je wilt toch heel graag weer in een pantalon van twee maten kleiner passen, je energieker voelen, omdat je niet al die overtollige kilo's met je meezeult?  

Body Positivity

Nu denk je misschien: 'Ik moet just niks', maar is dat wel zo? Neem nu de 'body positivity' beweging. Natuurlijk, iedereen heeft het recht om met respect behandeld te worden, zeker en vast. En ja, mensen met obesitas moeten worden gesteund in hun pogingen om gezonder te worden, daar twijfelt niemand aan.
Echter, de beweging gaat soms een stap te ver door te suggereren dat obesitas onschadelijk is. Dat het niet slecht voor je is. Dat een teveel aan lichaamsvet niet meer gevolgen heeft dan het dragen van een rode trui om maar iets te noemen. Dat is gewoon niet waar.

Uiteindelijk zijn de meest populaire redenen –  enge ziektebeelden en te strakke skinnyjeans – niet erg effectief geweest om jouw gewichtsverlies te bevorderen. Want anders zou je dit artikel niet lezen, toch?

De knop omzetten

We lijsten een aantal belangrijke zaken voor je op, zodat 'die knop' misschien vandaag ook bij jou omgaat. En als we je er ook nog eens bij vertellen dat een manier bestaat die gezond, duurzaam en – misschien wel het allerbelangrijkst – super gemakkelijk is? Dan start jij vandaag toch nog met jouw reis naar een gezond en slank gewicht?

Jouw immuniteit krijgt een enorme boost 

Wie wil er in deze tijden nu geen goed werkend immuunsysteem? Lichaamsvet verliezen kan leiden tot een gezonder, beter reagerend en sterker immuunsysteem. En dat betekent minder verkoudheden, minder infecties, en een gezonder dagdagelijks leven

Heb je direct nood aan een extra vitamine boost? Onze IMMUNITY Booster Extra Strong met echinacea is perfect om jouw immuniteit, de belangrijkste bouwsteen voor een goede gezondheid, te versterken.

Je nachtrust zal fel verbeteren

Een andere belangrijke reden om af te vallen is om beter te kunnen slapen. Laten we niet om de pot heendraaien: overgewicht zorgt ervoor dat je slecht slaapt en slecht slapen maakt je dikNiet alleen helpt een goede nachtrust bij het reguleren van de stofwisseling, hormoonhuishouding, en meer. Goed slapen helpt je direct je beter te voelen, te denken en te leven.

Val je moeilijk in slaap? Word je doorheen de nacht regelmatig wakker en kan niet meteen opnieuw inslapen? Neem SleepDust ongeveer 30 minuten voor je gaat slapen, het ondersteunt een goede nachtrust, een diepe ontspanning en weldoende slaap en is 100% natuurlijk

Je gewrichten zullen je dankbaar zijn

Het is niet alleen zo dat zwaardere mensen meer gewicht op hun gewrichten leggen en dat die gewrichten dan na verloop van tijd verslechteren. Er lijkt ook een verband te bestaan tussen de aanwezigheid van overtollig vetweefsel en ontstekingen.  Een belangrijke reden om af te vallen is het verminderen van gewrichtspijn. Hoe fijn is het om straks weer huppelend door het leven te gaan?

Wat extra ondersteuning nodig? Probeer de AX1 by Indria.

Ja, je kan terug in die Skinny jeans!

Ja, natúúrlijk wil ook jij terug in die skinny jeans of dat leuke feestjurkje passen! Want hé, wanneer je goed in je vel steekt, voel je je op álle vlakken beter. Hoe fijn zou het zijn om nog voor de feestdagen te shinen in de feestoutfit die jij het mooist vindt? Om in de spiegel te kijken en fier te zijn op jezelf? Jezelf terug graag zien?

Je hoeft niet op dieet!

Het eerste dat je nu denkt is waarschijnlijk: "Ik moet op dieet!" gevolgd door "Welk dieet?" en het starten met het onvermijdelijke maken van een lijstje van voedingsmiddelen die je vooral NIET mag eten. Maar waarschijnlijk  heb je jezelf dit al duizenden malen afgevraagd.. 

  • Welk dieet kan ik volhouden?
  • Welk dieet heb ik al geprobeerd?
  • Wil ik wel op dieet?

Heb je: 'geen', 'alle' en 'nee' geantwoord op deze vragen? Goed zo, want een dieet werkt niet op lange termijn. Een streng dieet om snel kilo's kwijt te spelen al zeker niet. Wat wel werkt, is jezelf een gezonde levensstijl aanmeten. Maar dat wist je al, toch? Wat je misschien nog niet wist, is dat SkinnyLove je zowel kan helpen met afslanken¹  als met een gezonde levensstijl. 

Moeiteloos afslanken met SkinnyLove

Met SkinnyLove heb je een natuurlijke drank in handen waar je moeiteloos blijvend mee afvalt¹. SkinnyLove is géén dieet of maaltijdvervanger, je kunt gewoon bijven eten en drinkt twee keer per dag je shake met water en SkinnyLove doet de rest. Easy peasy én vooral gezond. Je drinkt de ochtend- en middagkuur gedurende de hele dag door. De kruidenmengeling herprogrammeert je smaakprofiel, waardoor je minder goesting krijgt in zoet of vet eten³. Bovendien bevat SkinnyLove een dubbele vetverbrander²  die je vetmetabolisme sterk ondersteunt² . Stop dus met diëten, start met afslanken!

SkinnyLove way of living

SkinnyLove is een way of living. Een die Alain Indria allereerst voor zichzelf heeft ontwikkeld uit liefde voor zijn vrouw en kinderen met het oog op een lang en gezond leven.

Een way of living waar iedereen  – ook jij – gezonde en slanke eetgewoonten ontwikkelt, deze kan volhouden én ervan kan genieten.

Zonder moeite ga je anders leven. De SkinnyLove way of living zorgt ervoor dat je niet alles meer wílt blijven eten. SkinnyLove zorgt er namelijk voor dat je minder last krijgt van zoete cravings3, sneller een voldaan gevoel hebt6, je vetverbranding2 in actie schiet en je energieniveau4 opnieuw in balans raakt.

De SkinnyLove-producten

Naast het drinken van SkinnyLove, kun je ook kiezen uit het brede assortiment SkinnyLove producten. De producten die Alain ontwikkelt voor SkinnyLove sluiten namelijk perfect aan bij jouw nieuwe gezonde levensstijl met SkinnyLove!

Onze producten zijn zuiver, op basis van kwalitatieve ingrediënten, biologisch waar mogelijk en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Ook (verborgen) suikers of dikmakende natuurlijke zoetmiddelen (zoals vijgen en rozijnen) zul je nooit terugvinden in een product van SkinnyLove.

De SkinnyLove crackers zijn gemaakt van geperste granen. Ze zijn cholesterolverlagend¹⁴ en zorgen voor een langer verzadigd gevoel¹⁰. Ze zijn een heerlijke vervanger voor brood. Ze zijn volwaardig door hun uniek recept met geperste boekweit. SkinnyLove Crackers zitten bomvol gezonde vezels en nutriënten en zorgen ervoor dat je sneller en langer verzadigd bent.

 

Geïnteresseerd in deze broodvervangers klik hier

De spreads bevatten geen dikmakende oliën zoals zonnebloem- of raapzaadolie, maar enkel 100% koudgeperste, biologisch gecertifieerde extra vierge olijfolie.

De SkinnyLove bars, craving killers en een aantal spreads zijn ook nog eens hongerstillend⁹ en zorgen voor een langdurig voldaan gevoel zodat je geen last krijgt van cravings⁹.

NAAR DE SHOP

Wij zijn er om jou te helpen

Loop je vast? Dan helpen het SkinnyLove team, of onze SkinnyLovers binnen de Facebook Community, je verder om gezond te leven, af te vallen en je vooral fijn te voelen in je eigen lichaam. Bestel jouw SkinnyLove, vol ingrediënten met power en start nu!

Vorig artikel Het leed dat menopauze heet: zo geraak je vlotjes de overgang door
Volgend artikel Frozen Shoulder