Boekweitpasta met kip en broccoli
Deze boekweitpasta met kip en broccoli is klaar in een, twee, ... Een gemakkelijk, lekker én SkinnyLove Proofmaaltje voor een doordeweekse dag.
Boekweitpasta met kip en broccoli
Ingrediënten*
2 personen
- 300 gram boekweitpasta, in winkelmandje>>
- SkinnyLove olijfolie citroen, in winkelmandje>>
- 200 gram kipfilet, in stukjes
- 1 broccoli, in roosjes
- handje kleine tomaatjes, gehalveerd
- geraspte geitenkaas
- peper
- Herbamare kruidenzout, in winkelmandje>>
Zo doe je dat
Kook de boekweitpasta zoals aangeven op de verpakking. Giet de pasta af en spoel heel goed af met koud water. Zet apart.
Kook de roosjes broccoli 2 minuten in water. Giet af en laat schrikken onder koud water.
Verhit 2 el olijfolie in een (hapjes)pan en bak hierin de stukjes kipfilet. Kruid met peper en (kruiden)zout tot ze bijna gaar zijn.
Schep de tomaatjes erdoor en bak 2 minuten mee.
Doe nu de broccoliroosjes en pasta in de pan en roer goed door tot alles goed warm is.
Bestrooi met peper en zout naar smaak en serveer met de geraspte geitenkaas.
* Kies liefst voor biologische producten
Ook lekker: Parelgerst met kip, broccoli en paprika