Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Kabeljauw met citroen en tomaatjes uit de oven

Kabeljauw met citroen en tomaatjes uit de oven

Deze kabeljauw met citroen en tomaatjes uit de oven schuif je in één-twee-drie de oven in. Lekker met broccoli met knoflook en volle rijst of gierst!

Kabeljauw met citroen en tomaatjes uit de oven

Ingrediënten*

2 personen

  • 2 kabeljauwfilets
  • 4 eetlepels SkinnyLove olijfolie citroen, in winkelmandje>>
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 1 citroen, in plakjes gesneden, plus meer voor garnering
  • 2 teentjes look, geplet maar niet gepeld
  • 2 takjes verse tijm
  • 2 el vers gehakte peterselie, voor de garnering
  • vers gemalen peper
  • Herbamare kruidenzout, in winkelmandje>>

Zo doe je dat

Verwarm de oven voor op 200 graden en dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier. Kruid met kruidenzout en peper.

Meng de olijfolie, kerstomaatjes, citroenschijfjes, look en tijm in een ovenschaal. Leg de stukken kabeljauw in de ovenschaal.

Bak de vis 15 tot 20 minuten, afhankelijk van de dikte van de filets. De vis is gaar wanneer ze niet meer doorzichtig is en gemakkelijk uit elkaar valt met een vork.


Serveer met peterselie, meer citroensap en de 'saus' uit de ovenschaal.

Lekker met: broccoli met knoflook en olijfolie, volle rijst of gierst

Ook lekker:

 

De SkinnyLove Community

Goesting in meer lekkere recepten van SkinnyLovers of wil je graag mee praten over jouw weg naar een gezond en slank gewicht? Meld je dan nu aan bij onze SkinnyLove Community op Facebook. Hier vind je veel positieve verhalen en ervaringen, recepten, tips & tricks van beginnende en ervaren SkinnyLovers. In de SkinnyLove Community kun je terecht met al jouw vragen en deel je jouw grote en kleine succesjes. Bovendien zorgt Alain voor een boel inspiratie die je niet wilt missen!

Naar de Community>>

* koop het liefst biologische producten

Vorig artikel Visstoofpotje met paprika, tomatensaus en volle rijst
Volgend artikel Gevulde paprika's met rijst, groenten en feta uit de oven