Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
SkinnyLove Proof recept: wok van lamsgehakt en verse groenten

SkinnyLove Proof recept: wok van lamsgehakt en verse groenten

Een heerlijke wok met verse groenten en lamsgehakt. Geen wok in huis? No problemo, een hapjespan of grote pan volstaan ook prima!

Je moet het jezelf niet te moeilijk maken,  simpel eten kan heel lekker zijn. Deze wok van lamsgehakt en verse groenten is een prima voorbeeld van een zalig simpel gerecht. En SkinnyLove Proof natuurlijk!

Let op bij het kopen van lamsgehakt: zorg ervoor dat je puur en biologisch lamsgehakt koopt, zonder toevoegingen. Niet zeker? Vraag het dan aan je bioslager.

Wok van lamsgehakt en groenten

Ingrediënten* 

2 personen

Zo doe je dat

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Let op: volle rijst heeft zo'n 40 minuten nodig om te garen, dus best start je hiermee. 

Snijd alle groenten in blokjes/stukjes, de lente-uitjes in ringetjes en hak de look fijn. 

Verwarm de olijfolie in een wok op hoog vuur en bak het gehakt rul. Kruid met peper en (kruiden)zout. Zodra het gehakt bruin kleurt, bak dan de look, paprika, wortel en bleekselder gedurende 5 minuten mee. Schep regelmatig om. Schenk een beetje water in de wok samen met de shoyu en de ginger BLAST en laat het geheel op een zacht vuurtje nog 2 minuten pruttelen. Kruid eventueel nog met peper en (kruiden)zout.  

Serveer met de rijst en lente-ui.  

Ook lekker:

De SkinnyLove Community

Goesting in meer lekkere recepten van SkinnyLovers of wil je graag mee praten over jouw weg naar een gezond en slank gewicht? Meld je dan nu aan bij onze SkinnyLove Community op Facebook. Hier vind je veel positieve verhalen en ervaringen, recepten, tips & tricks van beginnende en ervaren SkinnyLovers. In de SkinnyLove Community kun je terecht met al jouw vragen en deel je jouw grote en kleine succesjes. Bovendien zorgt Alain voor een boel inspiratie die je niet wilt missen!

Naar de Community>>

*Kies altijd, waar mogelijk, voor biologische producten

Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham