Doorgaan naar inhoud
Spicy zalm met paksoi en lente-ui uit de oven

Spicy zalm met paksoi en lente-ui uit de oven

Keep it simple. Wanneer je wilt afvallen en lekker wilt eten, hoef je niet ingewikkeld te doen. Met een paar lekkere, verse ingrediënten, een lepeltje spicy spread en één bakplaat, maak je al een zalig gerechtje klaar!

Houd je niet zo van spicy? Vervang de Super chili spread dan door een van onze andere spreads, tapenades of smaakmakers

Spicy zalm met paksoi en lente-ui uit de oven 

Ingrediënten*

1 - 2 personen

Zo doe je dat

Verwarm de oven op 180 graden.

Snijd de paksoi doormidden en de lente-uien in grove stukken.

Meng in een klein kommetje 1 eetlepel Super Chili spread, de shoyu en de olijfolie. Besmeer de groenten ermee. 

Besmeer de zalm met zo veel Super Chili spread als je zelf lekker vindt (en aankunt, want ze is spicy!)

Leg alles op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 12 tot 15 minuten in de oven, tot de zalm gaar is zoals jij 'm wenst. 

Kook ondertussen de sobanoedels, giet ze af en spoel goed af onder koud water. Meng wat olijfolie (de look gember chili is zá-lig!) door de noedels en warm eventueel nog op in de micro of een wok.

Serveer met de vis en groentjes.

Ook lekker:

De SkinnyLove Community

Goesting in meer lekkere recepten van SkinnyLovers of wil je graag mee praten over jouw weg naar een gezond en slank gewicht? Meld je dan nu aan bij onze SkinnyLove Community op Facebook. Hier vind je veel positieve verhalen en ervaringen, recepten, tips & tricks van beginnende en ervaren SkinnyLovers. In de SkinnyLove Community kun je terecht met al jouw vragen en deel je jouw grote en kleine succesjes. Bovendien zorgt Alain voor een boel inspiratie die je niet wilt missen!

Naar de Community>>

* Kies voor biologische producten 

Vorig artikel Gegrilde koolrabi uit de oven
Volgend artikel Spicy bloemkoolsteaks met halloumi van de bakplaat